Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Kui hea kool on Nõmme erakool ?
 
lapsevanem 16. mai 2005, kl 10.40
Palun jagage kogemusi Nõmme erakooliga. Eriti huvitab kooli tase, laste omavaheline läbisaamine jne. Peame tegema valiku paari kooli vahel ja igasugune informatioon on teretulnu.Suur tänu vastajaile!
 
tean 16. mai 2005, kl 17.16
tase on hea , eriti heal tasemel on inglise keel, 8. klassis õpitakse inglismaa ajalugu süvendatult. laste omavaheline läbisaamine on nii nagu ikka igas koolis, kuigi lastel on õpetaja silm rohkem peal, oleneb klassijuhatajast, on väga häid juhatajaid.
alla igasugust arvestust on kooli direktor, väga nõrk juht.
 
ma tean ka, 17. mai 2005, kl 16.24
sel aastal tuleb I klassi uus klassijuhataja.
 
pii 17. mai 2005, kl 21.11
Tõesti kehv tase.
 
õps 18. mai 2005, kl 00.38
Puutusin gümnaasiumis õpetades kokku ühe poisiga, kes oli põhikooli seal lõpetanud. Poiss oli tore, aga täiesti süüdimatu. Puudusid igasugused tööharjumused. Samas ei saa öelda, et ta oleks rumal olnud, aga polnud harjunud nõudmistega. Vägisi kipub jääma mulje, et too kool ikka ullikestele sobiv on. Meil üritas too poiss 2 aastat 10ndat klassi läbida kõigi õpside toel, kuid see ei õnnestunud mitte...
 
ma tean ka, 18. mai 2005, kl 10.08
see oli enne Waldorfkool,mõned õpetajad on sinna veel jäänud.
 
kah teadja 20. mai 2005, kl 13.06
põhjus võis olla selles, et varem õpetati selles koolis Waldorfpedagoogika alusel. See on tõesti tsipa mööda. nüüd on asjalood hoopis teised.
 
angela 24. mai 2005, kl 22.09
mina paarist kohast kuulnud ,et taset pole ollagi
 
Katy 27. jaanuar 2006, kl 16.38
Käisin üle eelmine aasta seal, väga, väga halb kool. Inglisekeelt hakatakse küll õppima juba teises klassis, aga halvasti. Ma läksin nüüd uude kooli seal oli inglisekeel 1 aasta maas ja see veerand tuli inglisekeel 3 (nõmme erakoolis oli 5) ja ma tean et ma pole inglisekeeles kõva. Ja lapsed peksavad sõna otseses mõttes peksavad ja lohistavad seal ükstisi mööda kooli, ja see on natuke ka selliste laste kool kus ei õpi päris normaalsed lapsed vaid väikeste vajadustega. Kui tahate lapsele kõike head siis PALUN ärge pange oma last sinna, õpetajad ei viitsi tunnis aega veeta ja jutustamas peab käima peale tunde.
 
to Katy 05. mai 2011, kl 15.06
Kulla Katy, ma ei tea millises Nõmme Erakoolis Sina küll käisid, aga selliseid asju seal koolis küll ei ole. Inglise keelt hakatakse õppima esimesest klassist ning tase on tugev. Lapsed on rahulikud ja kontrolltööde ajal on vaikus ning saab rahulikult töötada. Koolivägivalda füüsilises mõttes pole üldse kuna kõikide inimeste käitumine paistab sõna otseses mõttes nii pisikeses koolis välja. Üheksanda klassi lõpetajatest on üldiselt ka üle pooled edasi pääsenud Tallinna kesklinna eliitkoolidesse. Tõsi, nendel õpilastel, kes astuvad erakooli vaheklassidesse hakkab raskem, sest kuna klassid on väikesed on ka õpikoormus suurem ei saa midagi õppimata jätta (võibolla pole harjunud nii suure pinge all olema kui tuled suurest koolist). Klassidesse üldjuhul ju üle 20 õpilase ei võeta.
Sinu süüdistused on küll alusetud nii et palun ole hea ja ära sellist valet levita :)
 
to Katy 2 05. mai 2011, kl 15.18
Ennem võiks ikka Eesti keele selgeks õppida, kui siia foorumisse kirjutama hakata, mis Sa selle inglise keelega veel peale hakkad, kui oma emakeelgi selge pole? Jutt kooli kohta pole ka tõde, kui arvad, et seal käivad lapsed, kes lohistavad teisi mööda koridore, siis peaksin olema mina üks nendest ja ma ei ütleks väga, et selline mu käitumine oleks. :)
 
NEK-i vilistlane. 05. mai 2011, kl 17.43
Lõpetasin eelmine aasta selle kooli ning nüüd uues koolis olles ütleks küll, et sooviks, et seal Nõmme Erakoolis oleks gümnaasiumiosa.
Väike klassikomplekt, kõik teavad üksteist, üksteist hoitakse jne. Ma mäletan selgelt, kuidas mul oli raskusi matemaatikaga ja vaevu sain kolme ning tänu sellele on nüüd 10-das selle ainega nii, et ma ei pea isegi kontrolltööks õppima. Ühesõnaga on seal peale inglise keele ka matemaatika väga hea.
Praegu uues koolis öeldes võin küll öelda, et teised, kes minuga esimest aastat seal, ei oska pooltki seda inglise keeles, mida NEK-is õppisime.
Ühe asja peaks siiski ära mainima, nimelt direktor võiks tõesti vahetuda.
Muideks, kulla Katy, ma vist tean, kellega tegu. Sina ei olnud just kõige kirkam kriit karbis, kullake.
Muide.. Inglise keel on esimesest klassist, mitte teisest. Vähemalt nii oli mul :).
 
praegune lapsevanem 05. mai 2011, kl 23.44
USKUMATU, tahaks tõesti teada, millisest Nõmme Erakoolist eelpoolkõnelejad räägivad. Minu laste klassijuhatajad hoiavad mind pidevalt koolieluga kursis. Kohati tundub, et probleemi veel polegi aga juba võetakse ühendust. Klassid väikesed, kontroll õppimise üle pidev. Puudumiste kohta anname aru kohe samal päeval kui laps puuduma jääb. Jah, olen näinud vahetundide ajal jooksmist ja möllamist, kuid kui tunni ajal olen majja juhtunud, tundub, et majas polegi kedagi, nii vaikne on. Inglise keelt õpitakse alates 1. klassist. Laps rääkis, et kui nende klassi tahtis juurde tulla õpilane teisest koolist siis pidi ta mitu päeva nendega tundides olema ja siis ka veel testid sooritama, et sisse saada (ehkki klassis kohta oli), aga ei saanud. Nii et ei võeta midagi kõiki kes aga soovivad. Arenguvestlusel räägiti ausalt välja ka kooli probleemsed või siis parendamist vajavad kohad (n huvitegevus). Direktori kohta ei saa ka midagi halba öelda- konkreetne ja tugev isiksus, kui vaja kuulab ära nii lapsed kui ka vanemad, õpetajana range. Mulle tundub, et selle kooliga ei ole rahul need kellel pole õnnestunud kas sisse saada, kellel on tulnud lahkuda või on probleeme sooviga õppida. Jah, seda seal nõutakse küll. Nii et kui otsid oma lapsele kooli kus ta saaks rahulikult põhikooli lõpetada soovitan tulla. Kui sa aga tahad lapse enda kaelast ära kooli kasvatada saata siis ei tule midagi välja, nad ei lase sul seda teha ja ei jäta sind rahule.
 
Maire 05. mai 2011, kl 23.49
1. klassi võtab õpetaja, kes sellel aastal lõpetab 3. klassiga. Ta juba aastaid seal koolis, ei ole uus.
 
hitlerid 30. oktoober 2017, kl 14.17
nõmme erakoolis on suht kuumad poisid (5klass/2017-2018).
ma ise käin siin.aga seal on tugev õppetase.(ainult tarkadele).ma ei tea kuidas sisse sain
 
hitlerid 30. oktoober 2017, kl 14.29
nõmme erakoolis ei ole nii nagu arvatakse et/seal pole kiusamist ega midagi sellist!olen vastu.!
näiteks on lihtsalt karjutud,alahinnatud,hàbistatud jne (ma räägin õpetajatest).lapsed ka kiusavad tunnis isegi mõni kord,ja õpetajad ei tee midagi!!!mitte kõik õpetajad pole sellised!!!!lapsed on õelead vahetevahel.mu sõbra õde läks sealt koolist ära kiusamise pärast.
 
NEKi vilistlane 10. veebruar 2019, kl 22.54
Olles lõpetanud NEKis 9 klassi ning saanud edasi ühte Tallinna eliitkooli, tunnistan, et annaksin kõik, et õppida uuesti nii koduses koolis kui NEK. Minu elu helgeimad mälestused pärinevad just selle hoone seinte vahelt. Klassid on nagu perekonnad, õpetajad hoiavad oma õpilasi, ei toimu manipuleerimist, vihkamist, tagarääkimist...
 
nek 10. november 2021, kl 00.30
Õnneks sain tütre sealt peale 3-ndat klassi teise kooli. Kohutavalt stagneerunud personal. Kooli direktor on joke... omanik on rikas, see ju kompenseerib kõik. Aga kindlasti paljudele sellised keskkonnad meeldivad
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!