Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
merivälja kool
 
merivälja kool 07. jaanuar 2008, kl 14.15
tere, kas kellegi laps käib seal koolis ja kuidas talle seal meeldib, kuidas on õpetajate tase ja sisekliima? Ette tänades, A
 
... 09. jaanuar 2008, kl 10.10
Kõik lapsed käinud,normaalne.
 
renaate 09. jaanuar 2008, kl 11.38
hea väike kool,eriti tore on et algklasside lapsed ei pea kohe suures koolis ekslema.õpetajad on abivalmid,mõni kohati liigagi agar,helistama teatama kui miskit lahti.
 
Merivalja Kooli lõpetanud isik 18. mai 2021, kl 14.12
Merivälja Kool on iseenesest okei kool. Sa saad seal tapselt sama hariduse, kus teistes koolideski. Olen olnud seal õpilane juba 9 aastat ja ytlen nii palju, et kahetsen süngelt vanemate otsust. Koolis ei kohta palju kiustamist, aga õpetajaid väga ei huvita, kas see väike poiss sai just jalaga löögi vastu nägu või mitte, vähemalt nii kaua kui verd pole näha. Üksikud head õpetajad, kes reaalselt hoiiavad korda, ning õpetavad meile vastavaid asju.
Väga stabeliseerimata kool. Ei soovitaks ausalt öeldes mitte kellelegi seda. Õpetajad naeravad õpilaste üle, kes ei saanud oma peamise eesmärgiga hakkama. Õpetajaid ei huvite mitte keegi peale enda.
Kui saadate oma lapse sinna kooli, siis peate leppima kõige kasvatamatu, kombetu ning rikutud lapsega.
 
Reneeke 18. mai 2021, kl 14.19
Mu poeg käis Merivälja koolis kolm aastat. Oma poja panin teisekooli, sellepärast et Merivalja Koolis on väga väga halb õppesüsteem. Olin vaidlemas õppealajuhataja, Kadriga, kes oli nii naiivne, et hakkas mu poja üle naerma, kui ühe eesti keele veerandi 3 sai. Merivalja kool jääks mu viimaseks valikuks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!