Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
3- ja 9-aastane "seksivad"
 
niinii 31. jaanuar 2009, kl 17.52
Mehe 9-aastane poeg esimesest abielust oli siis meil külas ja mängis meie 3-aastase tütrega. Muidu kõik tore, aga mingi hetk siis kuulsime, et kolmeaastane räägib: "seksime veel". Kui poiss hakkas ära minema, ütlesin talle, et miks ta väiksemale lollusi õpetab, aga nüüd ei oskagi rohkem kuidagi reageerida.

Pärast rääkis kolmeaastane veel, et nad olla ikka püksid maha võtnud ja kõhud vastamisi pannud.

Kujutan, ett kuidas plika nüüd lasteaeda läheb ja teisi lapsi "seksima" õhutab. Mida teha. :-S
 
? 31. jaanuar 2009, kl 18.30
kuulsite ja ei läinud vaatama mis teevad? las seksivad, me ei sega, umbes nii jah? oma vildaka suhtumise viga, oleks kohe pidanud asjasse sekkuma, ei julgenud või?
 
ei saa aru.... 31. jaanuar 2009, kl 18.40
Kellele te siis nüüd kurdate? Ja mida kurdate? Kas seda, et te ei viitsi oma lapsi kasvatada ja neile elementaarseid asju selgeks teha?
Mida teha? Kasvatada! see ju ongi vanemate kohus.
 
m. 31. jaanuar 2009, kl 21.40
Lapsemõistus ei võta seda "seksimist" sellisena nagu täiskasvanutel ja 9-aastane kah üsna laps veel. Mitte et ma õhutaksin, et mängigu edaspidi veel, seda mitte, aga pole vaja draama tekitamisega ka eluaegset kompleksi ja häbitunnet luua.
 
krants 01. veebruar 2009, kl 08.18
mittereageerimise ja draama tekitamise vahel on ikka väga palju variante. Kui raske siis on oma lastega rääkida? Eluaeg olete suud pruukinud (ja mitte ainult söömiseks), nüüd siis korraga ei oska olulist asja lapsega jutuks võtta?! Esialgu aitaks kolmeaastasele sellestki, kui talle selgitada, et seks on täiskasvanute mäng ja et poolvend ei tea ise ka päriselt, mis see on. ja et kui täiskasvanud seksivad, siis ainult väga-väga omaette olles, nii et lasteaeda ei sobi see kohe kuidagi. Ja et kui ta tahab seksi koha midagi küsida, siis küsigu tasakesi emme-issi käest.
 
nimetu 01. veebruar 2009, kl 11.44
lisaks krantsi jutule- mees võiks 9-aastasega ka sel teemal vestelda.
 
ex 02. veebruar 2009, kl 12.06
9-ne peaks küll olema juba piisavalt suur, et mitte 3 aastasega seximisest rääkida, see on juba kangesti pedofiiliahõnguline.
Ma kujutan ette kuidas te siis itsitasite kui sexi-jutte kuulasite ja mure tekkis alles siis kui tekkis oht, et laps läheb teistele sellest rääkima :(.
Lohutuseks ütleks seda : väiksed lapsed - väiksed mured, suured lapsed - suured mured. Kõiks see mis sind ( teid) praegu naerma ajab, ajab varsti hoopis nutma.
 
! 02. veebruar 2009, kl 12.13
aga minu 4a.tytar räägib ka seksimisest ju tv-st näinud suudlemisi jne.Ei pööra üldse tähelepanu -sai teema läbi räägitusd korra ja kõik
 
irw 02. veebruar 2009, kl 12.17
küll sul on tubli tütar.
 
1231 22. november 2019, kl 15.31
Kuidas lapsed teavad mis seks on?
 
Häire112 02. september 2020, kl 19.24
Laps ise ei mõtle sellist asja välja, kusagilt peab eeskuju tulema. Tuleb hakata jälgima, mis toimub. Kas issi on pedofiilia kalduvustega või kusagil issi sõbrad?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!