Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Teadmatus Playstation 2
 
Ema 04. veebruar 2009, kl 08.20
Oleks soov rohkem teada saada Playstation2 mängukonsooli kohta. Tahaks lapsele osta, aga kas seda oleks kasulikum osta kasutatuna või uuena? Kuulutustest loen välja, et kasutatud konsoolidel on ka kaasas mingid mälukaardid. Kui vajalikud need on? Kas mänge saab ka ilma nendeta mängida? Millises mahus mälukaart on see kõige parem? Kuna enamikes kuulutustes on vaid üks pult mängul kaasas, siis kas mõndasid mänge saab ka kahe puldi olemasolul kahekesi mängida? Kas selle konsooliga saab ka näiteks DVD pealt filme vaadata? Milline erinevus on Playstation 2 SLIM ja Playstation2-l? Kui pikad on tavaliselt puldi juhtmed, ehk kui kaugel televiisorist olles laps seda mängida saab?
Neid küsimusi on tegelikult nii palju, aga kõik ei tulegi kohe hoobilt meelde. Seega palun jagage kõiki oma kogemusi ja soovitusi.
Tänud juba ette!
 
kiisu 04. veebruar 2009, kl 11.23
endal küll x- box 360 aga need suht sarnased
kasutatud või uus? eks see oleneb sinu riskivalmidusest:D Ise ostaks uue- on küll kallim aga see eest garantii. Aga samas kui mõni hea tuttava tahab oma konsoolist lahti saada ;) miks mitte ( äkki piisavalt hea sõber ja sulle saasta pähe ei määri)
ma sain ise aru et mälukaarti on vaja peamiselt selleks et sinna peale saab salvestada mängu ja järgmisel korral edasi mängida...millises mahus? ;P kõige mahukam ilmselt kõige parem aga ma arvan et üle 1 gigaseid neid pole( äkki eksin?!)
Jah kui mängul on olemas multiplayer versioon , saab kahekesi mängida ( ostad ühe puldi juurde)
filme saab vaadata ( ainult originaalversioone),mul X- box näidab netist "tõmmatud" filme ka ainult häält pole. Muusikat saab ka kuulata
Äkki slim versioonil on välimus teistsugune ( õhem)?Puldi juhtmed on suht pikad, ma täpselt üle pole mõõtnud aga päris ninapidi telekas olema ei pea:) On müügil ka juhtmeta puldid
:D edu siis
 
vastrik 04. veebruar 2009, kl 12.07
Kui sa kavatsed osta Playstation, siis osta juba Playstation 3 kohe. Playstation 2-le ei toodeta enam nii palju uusi mange juurde. ja Playstation 3. mangud sinna ei sobi.

meil on kodus Playstation 2. sellega saab toesti nii filme vaadta kui ka muusikat kuulata. Nagu eelpool koneleja juba ytles, filmid peavad originaalis olema. koopiaid ta ei naita.

juhtmed on tal kyllaltki pikkad, nii et ei pea ninapidi teleka ees istuma. :)

Konsooli ma soovitaks ikkagi uue osta, kuid mange void vabalt kasutatuid osta. Mina olen naiteks vaga palju mange e-bayst ostunud ja ise ka seal myynud.

malukaarti on kindlasti vaja, muidu ei sa ju mange salvestada ja parast edasi mangida. iga kord peab siis otsast peale alustama. need kaardid pole yldse kallid ja salvestada saab ikka paris mitu mangu korraga, nii et pole vaja nii, et igale mangule erinev kaart. ja lopuks kui mang on labi, siis saab malu kustutada.

loodan, et said natuke otsustamisel abi. :)
 
moona 04. veebruar 2009, kl 14.51
ps2 näitab tõmmatuid filme ja ka mänge kui ta ära modifitseerida
 
Ema 04. veebruar 2009, kl 15.29
Aitähh Teile! Kahjuks see PS3 on hinna poolest üle jõu käiv :(
 
jei 04. veebruar 2009, kl 21.36
praegu ostaks mina küll veel ps2he (tegelt olemas juba noh). ps3e ostmisega ootaks veel aastake-kaks, sest sellele lihtsalt pole praktselt midagi loodud veel (midagi head vähemalt mitte).
 
Mats 05. veebruar 2009, kl 02.12
Kasulikum oleks osta arvuti, raskem mängida aga hädaga õpib arvuti kasutamist. Mängukonsool on ainult aja surnuks löömiseks.
 
n32 05. veebruar 2009, kl 12.55
Meil PS3, õnneks oma raha selle eest välja käima ei pidanud. Eelküige mõtlesime just hea heli ja pildiga filmide vaatamise peale, mängud teisejärguline. Aga mängib jah ainult originaalfilme. Ei netist tõmmatuid, ei enda filmituid. Mängud on nii ja naa...väga kallid osta ka. Oma raha eest elusees sellist asja ei ostaks...mõtleme müümisele ja hea DVD lindistaja-mängija soetamisele. Mängimiseks, soovi korral, on arvuti.
 
K 07. veebruar 2009, kl 23.49
Mul on ka ps3 ja väga ilusti näitab isekirjutatud dvd filme.ps2 ma aga ei tea.Ma ise soovitaks ebayst ps3 ikka osta ja sealt ostes ei ole see hind nagu Eestis mingi 7000-8000 vaid saab kätte 3000-4000 ja mingi kasutatud veel odavamalt.Sinna ei ole vaja osta mälu kuna seal kõvaketas,juhtmeid pole puldil ja võib istuda nii kaugel kui saad ilma juhtmeteta,dvd filme ja blu ray filme saab vaadata kusjuures blu ray on uus tehnoloogia sõna,paremad mängud ja ülemaailmne online nii ,et lapsel ei tohiks igav hakata
 
Mii 13. veebruar 2009, kl 20.22
Miks keegi siin WIId ei soovita? Laps (ise ka) saaks hüpata ja vehkida mängimise käigus :) Igati geniaalne lähenemine kogu mängurlusele. WII on ka ca 2x odavam kui PS3. Endal on hetkel nii PS2 kui WII kodus ning PS2 küll ei soovitaks enam osta. Lapsed aeg-ajalt küll kasutavad, kuid viimasel ajal kogub lihtsalt tolmu.
 
Ema 15. veebruar 2009, kl 22.10
to Mii,
Ehk müüd maha?
 
Maren 17. veebruar 2009, kl 01.39
Ise soovitaksin info otsimiseks kasutada sellist portaali nimega konsool.eu (aadress www.konsool.eu). Seal on igasuguseid teemasid erinevate mängukonsoolide kohta.
 
ProGamer 30. jaanuar 2021, kl 02.23
Just soetasin endale PS2. Olen tootega ylirahul...=)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!