Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
pubekate (poiss+tüdruk) vanusevahe
 
marika 04. jaanuar 2010, kl 01.22
Tere, kallid naisteka kommentaatorid!

Olete mulle nii mõnigi kord siin head ja väga head nõu on andnud! :) kõigepealt sooviks teile kõigile HEAD UUT AASTAT!

Nüüd aga teema juurde..

ühesõnaga tekkis üks küsimus, kuna sõbranna poeg on võrdlemisi raskes vanuses(13) ja leidis omale mingi "lihtsalt sõbranna", kes on 16 ja kellega nad siis koos aega veedavad, millega nad täpselt tegelevad seda teab ainult jumal taevas. Oma sõnul räägivad niisama, poiss ise räägib ka, et "me oleme lihtsalt sõbrad", aga samas peale tolle "uue sõbranna" leidmist on selliseks naljakaks muutunud(näide: istub õhtu otsa msnis ja naeratab totakalt) Sõbranna oli mul päris mures selle pärast, aga lõpuks rääkis tolle neiuga ja tüdruk ütleski, et talle lihtsalt "meeldivad lapsed" ja on poisile nagu vanem õde. Hetkel nagu erilist probleemi polegi sõbranna peres ja need poleks ka minu asi, aga mind pani see teema mõtlema.. ma ei pea isegi silmas seda, et mida noored koos teevad. Mõlemad õpivad heas koolis ja headele hinnetele, tüdruku taust ka täiesti normaalne. Ja isegi kui on nende vahel muud, kui see "lihtsalt sõprus", siis ok, ega sinna ei saa midagi teha ükski vanem, aga mind pani lihtsalt mõtlema .. et siis paar? 13 aastane poiss ja 16 aastane tüdruk? aga 12 aastane poiss ja 17 aastane tüdruk? Olen ka sellisest "tiimist" kuulnud. Eks see jah, oleneb inimestest, aga hetkel on siis jutt võrdlemisi headest peredest pärit inimestega, mitte gängi-nolkidega. Ühesõnaga avaldage arvamust, foorum selleks ju ongi:)

Veelkord- head uut aastat!

Marika
 
tibi 04. jaanuar 2010, kl 02.08
Ühesõnga lastel ei või enam sõpru olla? Kas siis oleks ka imelik, kui oleks 13-aastane poiss ja 16-aastane poiss omavahel sõbrad?
 
l 04. jaanuar 2010, kl 10.57
ma ütlen otse ja ausalt - ÄRGE TORKIGE KUI MINGEID PROBLEEME POLE. tänapäeval on neid 16aastaseid kes käivad ja kepivad ja joovad ja on need, kes ei sobi sellesse gruppi ja sõbrustavad siis endast noortematega. põhjus, miks ma ei soovita sellest suurt asja puhuda, kui ilmselgelt on tegu tavalise suhtega - sõprusega, on see et minu suguvõsas just oli juhus, et 12aastane poiss sõbrustas tihti ühe tüdrukuga, kes oli 16. vanemad hakkasid pärima kõigilt, et kas nende vahel on midagi ja et kas selline tüdruk ei ole pervertne, et nii noorega suhtleb jne. tulemus - tüdruku omavanused tuttavad/sõbrad kuulsid ka seda vanemate vigisemist ja leidsid, et poiss levitab mingit fantaasiat ilmselt või, et poiss ajab tüdrukule ligi. need nö "sõbrad" leidsid, et väike "jõmpsikas" ei tohi nende sõbra mainet rikkuda ja andsid poisile peksa. loomulikult ei pruugi nii alati minna, aga see on ikka väga masendav, kui väikse 12aastane poiss saab talvel tänaval peksa,ja veel nii et jalg pärast kipsis ja lõpuks selgub, et vanemate levitatud kõlakate pärast. olen ise noortega koolides töötanud ja olen näinud, kuidas erinevates astmetes õpilaste vahelisi sõprusi rikutakse ära, sest tehakse vanusevahest midagi suurt ja koledat. vahel on see vanusevahe reaalselt vaid 4kuud, aga vanemad hakkavad ettekujutama, et kui nt 7.klassi õpilane suhtleb 6.klassi õpilasega, siis peavad olema mingid jubedad sobimatud kavatsused.
 
16-a poja ema 04. jaanuar 2010, kl 12.34
Ma minestan!
 
tsauu 04. jaanuar 2010, kl 14.38
ommmmg. Tean tüdrukut, kes on 25 ja nillib siiamaani 15 aastaseid poisse.Ja see temameelest täiesti normaalne. Ta on enda üle uhke ,sest saab poisse nö välja õpetada ja treenida. Räägib et alaealised on kõige paremad voodikaaslased,sest nad on kogenematud ning ta tunneb nende üle mingit teatavat võimu ning võtab õpetajarolli. Suht haige. A noh ta on veits alaarenenud ka, pole 9t klassigi lõpetanud. Ma arvan,et ta tunneb end nende 15-aastastega samal tasemel olevat.
Igatahes mis ma öelda tahan on see, et kurat ära torgi teiste inimeste elu ja suhteid. Kas sul endal on tõesti nii igav elu,et pead end pidevalt kasulikuna tundma mingeid olematuid 'probleeme' lahendades ? noo halloooooooo . jäta lapsed rahule :D
 
ema 04. jaanuar 2010, kl 19.06
teate, see on üsna tavaline, et nö korralik teismeline, kes juua ja suitsetada ja jumal teab kus lumehanges hängida ei viitsi sõbrustab noorematega.
ise ütlesid ka, et mõelmad on head õpilased.
tore kui lastel normaalseid sõpru on kes neid nö halvale teele ei vii.

isegi kui poisil on nö romantilisi mõtteid siis tüdruk vaevalt, et vedu võtaks. 13 on ikka paras laps.

aga ma toon oma näite:
gümnaasiumis uus noor ilus keele-kirjanduse õpetaja (pakun veidi alla 30ne), teeb 2x nädalas huviringi.
minu poeg ja mitu tema sõpra nüüd seal ringis. teist aastat.
loomulikult (ma vähemalt arvan nii) on oluline tegur, et õps on noor ja ilus, viskab nalja, on sõbralik.
aga minu jaoks on kasutegur selles, et laps tegeleb millegi arendavaga. selle asemel, et sõpradega ringi kolada või arvutimänge mängida.
 
noh 04. jaanuar 2010, kl 19.32
13 ja 16 täitsa parajas vanuses, 16 ja 19 oleks juba imelik.
 
üks ema 05. jaanuar 2010, kl 13.38
Mis sellest, kui selles eas poiss omaealistega suhtleb. Aasta siiasinna pole mingi kriteerium, inimene ise loeb. Tobe vaid, et tüdruk ise nii üleolevalt poissi suhtub-peab end eiteamis kogenud täiskasvanuks naiseks. Võimalik, et poiss on neiust ka sisse võetud ja küsiks, mis selles siis halba on. Sellepärast ei pea veel paar olema kui sõpruskonda kuulutakse. Ise emana ütleks, noored on muutunud ja nende omavaheline suhtlusviis ka. Kas tõesti olete juba nii devalveerunud vaadetega, et toote eeskujuks oma noorusaja tõekspidamisi:)? Ja mis kahjuks oluline-meie lapsevanematena oleme alati sammu võrra oma lastest maas,mõelge selle üle erapooletult ja ausalt:).
 
Võltsblondiin 11. september 2020, kl 14.02
Noorel naisel on pissilõhn aga vanemal lausa kuse hais Sõber, kes polnud eelnevalt suhetes olnud, sebiti ära 11 aastat vanema naise poolt. Tookord kui mees oli 27 ja naine 38 polnudki midagi aga nüüd kui mees on 42 ja naine 53 on vahe ikka märgatav -gravitatsioon teeb oma töö ripub nii sama selle asemel et seista. No ja mis siis, kui ei seisa? Aga kui ilusasti ripub! Egas tuu pole kerkutorn mis niisama sajandeid seisab Ennemuiste käisid naised lastega kerkus ja kerku kõrval oli kõrts kus mehed endid turgutasid. Peale kerkus käiku läksid naised puhta südametunnistusega sest said oma patud andeks ja kojus kus anti kohe turgutatud mehe poolt muhvile hagu Mehed vajuvad peale 40nendat lönti tihtilugu. Heas vormis 40 aastased mehed alles hakkavad lapsi tegema, naistel on varsti pood kinni samas need kes on noormehena või noore naisena suitsetanud need vajuvad päris kiiresti ära ja ei maksa alkoholiga liialdajaid unustada. Vana naine on vana naine ja läheb ainult vanemaks. Mis on arus kutil kes on 30, pole veel nagu täismeeski ja siis abiellub naisega kes on 45, mida ta näeb selles vanas naises? Ema näeb? Vanuse vahe saaks max olla ainult 1-3 aastat, sealt edasi on perverssus. Suksutada vanemaid võib, aga ainult beetad võtavad vanema naise kaasaks. Beetade roll on alfadest ülejäänu ja tihti koos lastega üles korjata ja leppida parim-enne-läbi kasutatud naistega, et midagigi saaks. Kuna naised elavad kauem, peabki naine vanem olema. Siis surrakse ühel ajal. Vanem pruut ongi välja arenenum nii alt kui ülevalt, reeglina ka voodis kiimalisem, karvasem, märjem aga wambo wändo wittmann ütleb et mingil lühikesel ajavahemikul võib see isegi nii olla. parkaku läheb kortsu ja liiga karvaseks ning tüütuks, mistõttu tuleb jälle välja vahetada. Vanemad naised on ehk materiaalselt isesisvad ja ei nõua mehe käest raha väljaarvatud kui ta pole kas kullakaevaja või slaavi päritolu kuid samas milline naine ei küsi mehelt raha? Selliseid naisi ei ole olemas. Milles väljendub naise iseseisvus, istub ja j seisab iseseisvalt? Ei ole endast vanema mehega midagi peale hakata. Sööb kolme eest magab päeval kahe eest pidevalt rahaprobleemid no voodis eriti kiire kähkukas. Tublid vanemad mehed on ju kinni. Kes neid käest annab on loll naine.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!