Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Laps biseksuaalne
 
Murelik ema 15. mai 2019, kl 17.27
Tere!
Selline jutt, et lapsel, tüdruk 13, on viimasel ajal tekkinud teiste tüdrukute peal crush või kuidas iganes need noored oma huviobjekte nimetavad. Eriti meeldib talle fiktsionaalne karakter Pepper Potts. Tõesti ei tea mis lahti. Kas peaks üldse lubama sellist asja. Muidu ise oleme mehega kristlased ja EKRE toetajad, nii et ma isegi ei tea mida teha. Samas oma laps ju.
 
Tom 03. juuni 2019, kl 20.20
Kas te inimene olete peast segi? See on inimene, kes tunneb tundeid kellegi vastu. Kui samasoo armastus oleks keelatud, siis inimesed läheksid lihtsalt teisse riiki, Sest armastus on armastus. Pole vahet kas teie religioon seda lubab või ei. See on teie laps, ja ainuke asi mida teie inimene teha saate on teda aksepteerida ja armastada. Mitte teda vihaa, väljaheita,
 
Ülla-ülla 07. juuni 2019, kl 13.49
Võta rahulikult, küll see kaob. Teine tüdruk võetakse eeskujuks, sõbrannaks. See on normaalne arenguetapp. Läheb veidi aega edasi, ja siis on poisid käsile võetud, ja siis sa igatsed taga seda aega, mil alles teiste tüdrukutega semutseti.
 
Äripindade Maakler 02. september 2020, kl 19.34
Ma tundsin ka imelikult, pärast, kui pedufiilid minu ajud psühholoogiliselt mõjutasid. Tegin enda teadmata, arusaamata omasootundeid teiste poistega. Õnneks läks üle.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!