Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
11-aastane tütar räägib internetis võõraste poistega
 
emahunt 11. juuni 2020, kl 00.56
Ta räägib poistega sellises videomängus, mille nimi on "Roblox". Seal on päris turvaline lastel olla, sest kui sa üritad ropendada või üleüldse lastele sobimatuid sõnu öelda, siis see muutub märkidesse #, ja pilte pole seal üldse võimalik saata. Tütrel oli seal enne lemmik poiss, kellega ta mängis koos ja rääkis. Tütar on rääkinud, et tema konto kustutati millegipärast ära. Siis pidi kasutusele võtma plaan B. Tal oli üks teine lemmik poiss seal ka. Temaga tegi ta samu asju. Tütar lasi mul ükskord nende kahe jutte lugeda. Nad saadavad edasi-tagasi südameemotikone, räägivad üksteistele oma päevast ja sellised asjad. Viimati tütar rääkis, et üks poiss, kes on juba kaua aega ta sõbralistis olnud, saadab talle sobimatuid sõnumeid, nagu "wanna fc" see "fc" seal tähendab sõna "fuck". sõnum nagu "do you wanna see my dik it is very big" saatis ta ka. Ma olen hakanud muretsema, et üks nendest või mõlemad on tegelikult pedofiilid. On ka võimalus, et need on lihtsalt lapsed, kes arvavad, et nad on nii jube naljakad. Ma olen proovinud tütre käest telefoni ja arvuti ära võtta, aga siis juhtub seline asi, et tütar lihtsalt istub oma toas ja ei söö. Kas keegi saab aidata?
 
Pedofiil 19. juuni 2020, kl 09.23
https://anchor.fm/sotsiaalkindlustusamet/episodes/4-Vaikimine-ei-thenda-nusolekut-ee97sm/a-a285h0r

Reporteritund. Seksuaalvägivalda kogenud lapsed ja noored. Uus uuring
https://vikerraadio.err.ee/1089042/reporteritund-seksuaalvagivalda-kogenud-lapsed-ja-noored-uus-uuring

Karm tegelikkus: Eestis vägistatakse 100 last aastas. Radaris 27. november 2018
https://youtu.be/ZH5cXVnrchc


https://justpaste.it/1rxoc
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!