Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Annan matemaatika eratunde, ka välismaiste ülikoolikatsete jaoks
 
Pille 09. august 2020, kl 18.12
Tere

Olen Pille, magistritudeng ja pakun matemaatika eraõpet õpilastele algkooli- kuni bakalaurusetasemel. Mul on bakalaureusekraad matemaatikast ja eelnevate õpingute ajal olen eratunde andnud rohkem kui kümnele õpilasele.

Kõik endised õpilased parandasid oma matemaatikahinnet ja sooritasid edukalt eksamid. Keskmine õpetamisperiood iga õpilasega on siiamaani olnud umbes kaks kuud: minu eesmärk õpetajana on toetada õpilast tema õpingutes ja anda talle teadmised ja vahendid, mis aitavad tal edaspidi iseseisvamalt matemaatikat õppida. Eesmärk on noorele anda autonoomsus, mis võimaldab tal tulevikus õpingutes edukas olla, ilma et tal peaks püsivalt eratunde vaja minema.

Pakun eratunde konkreetsete eesmärkide saavutamiseks (tasemetööd, eksamid) kui ka üldiselt keskmise hinde tõstmiseks ja teadmiste suurendamiseks. Valmistan noori ette ka välismaiste ülikoolide sisseastumiseksamite jaoks (nt SAT). Tunnid toimuvad veebipõhiselt ja võin neid läbi viia ka inglise, saksa või prantsuse keeles.

Huvi korral saatke palun mulle e-mail minu e-posti aadressile. Kui soovite, et teile helistaksin, saatke ka oma telefoninumber.

Heade soovidega
Pille
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!