Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Lasteaia kõige hullemad mälestused
 
Vampiir 360 10. mai 2021, kl 09.12
Tere, mõtlesin, et võiksite panna siia oma kõige hullemad mälestused lasteaiast. Minul õnneks pole ühtegi halba mälestust.
 
Karvane 11. mai 2021, kl 10.11
Lasteaias pole aga koolis oli kohutav 5. klass. Läksime mingisse õppelaagrisse kus 5, 6 ja 7. klass koos, minu parim sõpru ei tulnud, olid ainult need, kes minuga läbi ei saanud ja poisid. Oma klassist olin noorim, 10 aastane, kuigi karvu oli küll all pool ka. Tekkis mingi segadus kämpingukohtadega, ning pidime ainult ühte majja ära mahtuma. Parimad sõbrad pandi kokku ühte voodisse, hiiglaslikud u 3 meetrit laiad voodid. Minul aga hetkeliselt sõpru polnud, kahel seitsmendikust poisil ka, JA MEID PANDI ÜHTE VOODISSE!!!!! Need olid mingid hullud poisid kes käskisid mul üksteise vahele tulla. Ma ei julgenud vastu hakata, ning täitsin nende soovi. Nad käppisid mu täiega läbi, vahel tikkusid käed isegi unepükste alla. Seda ei lasknud ma neil teha, aga olin väsinud ja jäin magama. Kui hommikul ärkasin, avastasin, et mul pole enam riideid seljas! Hakkasin neid teki alt otsima, seal neid polnud, vaatasin üles lakke ja seal need olidki. Kätte ma neid ei saanudki, kuid võtsin oma nagist püksid ja särgi, panin selga. Kui kõik olid ärganud, hakkasid kõik mind nähes naerma: Keegi oli mu pükste jalgevahesse augu lõiganud ja kõik nägid mu karvast tuppe. Nii piinlik!!! Panin kähku räti endale ümber ning panin trikoo selga, seal auku sees polnud. Hilja õhtul 23.30 pidime sauna minema, olin jube väsinud, ning jäin saunas magama. Hommikul ärgates olin paljalt kinni seotud ning üks seitsmendik istus samal ajal alasti minu juures ning pildistas mind ja teine keppis minuga. See oli minu lugu.
 
Känguru:) 28. jaanuar 2024, kl 13.10
Kõige hullem mälestus lasteaiast et "lasteaia vend"peksis oma paljast tilli
 
:(( 28. jaanuar 2024, kl 13.13
Karvasest on väga kahju
 
Noormutt 05. aprill 2024, kl 21.08
Minu lugu ei juhtunud lasteaias vaid juhtus koolis. Olime klassireisil ööbimisega ning tegime ölsel kella üheni pidu . Oli poiste toas poistepidu ja türukutetoas türukutepidu. Alguses oli kõik tore,olime oma türukute peol ning tantsisime ja sõime. Mingi hetk tulid poisid meid oma peole kutsuma ja kolm türukut(kaasaarvatud mina)läksid siis lõpuks kaasa. Algus oli ok laulsime ja jõime kalja kuid varsti väsisime kõik ära ja tahtsime magama minna. Soovisime oma türukutetuppa tagasi minna kuid poisid hakkasid paluma et jääge ja et meil on suured voodid.üks türuk läks tagasi aga mina ja veel üks mingi ime läbi jäime. Mullle väga meeldis üks mu klassivend ja kujutad sa pilti, tema küsis mult kas tahaksin temaga ühws voodis olla,ma nõustusin.Läksime voodi ja olin saand paar tundi magada. Ärkasin selle peale et ta oli pannud oma mõlemad käed mulle ümber ja hoidis neid mu tupe peal. Olin segaduses ,ehmund kuid ka elevil(ei tea miks elevil olin). Olin seljaga ta poole ning külili . Ta pani käe mu rinnahoidja alla ja kõditas. Ehmusin kuid seli ka mõnus. Järsku tundsin kannika vastas mingit kõva asja,see oli otseloomulikult trma peenis. Ta sisenes ja mul oli valus. Kannatasin ära sest soovisin väga et ta oleks mu boyfriend. Ta keppis mind ja mul oli väga valus. Ta lõpetas ning magasin hommikuni. Rääkisin hommikusöögi ajal parimale sõbrannale ning ta ütles et valu peabki ära kannatada ja et mul ikka vedas et nii head poissi sain. Läksime klassiga järgmisse kohta kuskile metsa. Jäime selle poisiga millegipärasr üksi ning ta surus mind vastu puud ja suudles. Olin õnnelik kuid oli ka ebamugav. Ei tea kas päris hasti siia kõige halvemate kogemuste alla sobib.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!