Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Lugu
 
Piinlik 12. oktoober 2022, kl 16.03
Mul selline mure, et mida teha, et teised snapchati pilti minust üles ei riputaks. Nimelt olin "sõpradega" õues, kui tuli suur tüli. Küsisin ühel tüdrukult, et millal ta mulle mu raha tagasi toob, kuid see kellelt küsisin, ütles et andis juba mu laenatud 50 euri tagasi. Siis leppisime pealtnäha ära ning mulle tundus kõik okitoki-küllap annab raha hiljem. Järgmisel päeval kutsus üks neist mind ja teist kahte tüdrukut ööseks enda juurde. Läksin ikka sest midagi teha polnud. Kõik oli hästi tore kuni selleni, kui me hakkasime õues peitust mängima. Mina olin lugeja. Nad peitsid end kuhugi ära, nii et ma ei leidnud neid oma 1h üles. Otsisin ja otsisin kuid ei leidnud. Siis läksin vaatasin teise korruse vannitoa lukuaugust läbi, ning seal nad olidki. Ja nad seksisid! See oli nii õudne vaatepilt. Kui nad mind nägid, (ära küsi kuidas) tõmbasid nad mult riided ära, küllap olin piisavalt suures šokis et mitte vastutanud osutada. Üks neist tüdrukutest hoidis mu käsi vanniservadel kinni, teine hoidis jalgu. Kolmas tüdruk käivitas telefonis kaamera ning võttis dušši otsiku. Ta pani selle tugeva veesurve peale ja surus vastu mu tussut. See oli isegi pärast päris mõnus. Kui nad selle lõpetasid tulid ka nemad vanni ning tegid midagi sellist et suudlesid mu disse ja mudisid tussut.
 
Palun otsi abi 27. oktoober 2022, kl 20.59
Politsei ja teraapiasse, POLITSEI JA TERAAPIA HUN. Ma loodan, et sa said abi ning ehk said kas vanema(te)le teada anda või midagi. Seal on palju numbreid lisaks kuhu helistada, kui ise vajad abi. Edu..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!