Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Gùmnaasiumi mured
moosirull 12. aprill 2023, kl 13.02
Hei teismeliste emad!
Mu poeg Filipp käib hetkel Arte gümnaasiumi 9.klassis ning soovib minna edasi 21.kooli.
Poiss ise on väga tubli ja eeskujulik, käib ka rahvatantsutrenni esindusgrupis. Suvel oli Tammsaare pargis pargivahina tööl. Nii suureks juba kasvanud! Ühesõnaga küsimus selline: kas 21.kool toetab rahvatantsijaid? Olen kuulnud et sealt saab karjääritoetusraha?
Niisiis jään teie vastust ootama,
päikest!
rasvatihane 12. aprill 2023, kl 13.16
Tere Moosirullikene!
Minu tütar käib hetkel seal koolis 11.klassis ning tantsib ka rahvatantsu. Toetust sealt küll kahjuks ei saa, ei tea kust sellist libajuttu kuulsid. Aga ehk soovib su kallis pojuke minu tütre rahvatantsu partneriks tulla? Lisanne partner vahetas kooli ning nüüd ta üksi :(.
Päikeselist päeva ka sulle!
päikesetervitaja 12. aprill 2023, kl 15.43
Hei!
Mu enda poeg käib kah 21. koolis, 10.klassis. Tema küll rahvatantsuga ei tegele tema tegeleb kabega, seega selles osas nõu ei oska anda, kuid kool on küll tasemel ja mu väikemees väga soovitab!
Head päeva jätku, olge vahvad!
moosirull 12. aprill 2023, kl 16.04
Hei taas.
See naabri Malle täiesti peast põrunud, järelikult ajas mulle mingit soga. Aga aitäh vastamast! Töökat nädalalõppu!
Rongaküla ema 12. aprill 2023, kl 17.04
Tervitus!
Kuulsin, et siin räägitakse rahvatantsust. Minu tütar, 16 aastane Tiiu, käib ka rahvatantsu tundides ning just hiljuti tema tantsupartner Fernando kadus jäljetult. Muidugi Tiiu on väga mures tema pärast aga tal siiski oleks kiiremas korras uut partnerit vaja. Emad aidake meid hädast välja ning võtke ühendust kui just teie pojal oleks uut tantsupartnerit vaja :)
 
Marju Naarits 12. aprill 2023, kl 20.54
Tervitused,
Minu tütar Marjan-Leena käib ka Arte gümnaasiumis. Tüdrukuke käib mul juba 11. klassis. Ma mäletan kuidas ta alles läks esimesse klassi ja kohe hakkas rahvatantsuga tegelema. Tõesti nutt tuleb kurku sellise asja peale. Nimelt Marjan-Leena lõpetas rahvatantsuga selle aasta alguses, sest teda kiusati seal. Ta nimelt tantsis liiga “pulklikult”. Mina küll nii ei arva, minu Marjan-Leena on nii andekas ja tore plika, et liiga “pulklikult” ta küll ei tantsi. Pealegi mingi pulk ta ise ka pole, vaid ilus tummine Eesti tütarlaps. Aga seda Arte rahvatantsuklubi ma küll ei soovita. Kui te just ei taha oma lapsukest ründe alla saata. Kuid tehke mis ise tahate ;).
Kena õhtut, olge tublid!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!