Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Teismelistega raskused
Rongaküla ema 12. aprill 2023, kl 17.59
Tere lapsevanemad!
Mul on hiljuti tekkinud raskusi oma 13 aastase Juhani taltsutamisega. Poiss käib ilusti koolis ja saab päris häid hindeid aga kodus temaga tegeleda on võimatu. Eile õhtul olin kooki küpsetanud, käisin korra teises toas ja kui tagasi tulin oli Juhan koogi endaga kaasa viinud. Minu abikaasa läks tema tuppa koogile järele aga Juhan selle peale lakkus terve koogi üle ja ütles, et keegi enam ei taha seda peale tema. Ta on teinud veel selliseid pahandusi ja ma enam ei tea kuidas teda maha rahustada. Keegi palun andke nõu mida ette võtta, aitäh kuulamast!
moosirull 12. aprill 2023, kl 22.43
Ära sa märgi! Minu poja Filippiga täpselt sama lugu! Ega see muu olla ei saa kui puberteet. Eks me kõik oleme ju ükskord noored olnud, aga selliseid sigadusi üks hetk lihtsalt ei suuda enam välja kannatada ju? Käisin Filippiga arsti juures ka, aga polnud tolku. Olge paid aidake emad hädast välja! Mis on teie nipid, et laps uuesti mõistuse pähe võtaks?
Rongaküla ema 12. aprill 2023, kl 23.12
Psühhiaatrist polnud ka abi. Ma ei tea enam mida ette võtta selle poisiga ehk ikka kasvab välja sellest? Või mitte? Terve perekonna suhted on häiritud, kuidas saada tagasi see endine tasakaal ma ei tea. Mõnikord on lihtsalt hetki, mil eluraskused matavad sind enda alla ja tundub, et väljapääsu pole. Valgus meie pere urus on kustunud :(
 
Transformer 09. september 2023, kl 10.32
Poiss tahtis koogi.
 
Ära muretse 08. jaanuar 2024, kl 18.45
No alguses istu temaga maha ja räägi natuke. Küsi misk ta nii käitub.Sealt võib tulla mingeid probleeme välja. Kui ei ole tolku ikka veel siis kerge karistus,millestki ilma jätmine. Arvan, kasvab välja.;)
 
Ropp Raivo 08. jaanuar 2024, kl 19.25
Aga minu teismeline küpsetas ikka korraliku “koogi” - paani kooliõele “pelmeeni ahju”.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!