Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Laps ei ole nõus sööma.
rasvatihane 13. aprill 2023, kl 09.50
Tervitus kõigile!
Olen väga mures oma noorima tütre, Johanne-Liisa pärast. Preili on 6-aastane ning keeldub söömast juurvilju ning köögivilju. Puuvilju mugib hea meelega, kuid midagi muud, mida ma pakun lükkab ta koheselt eemale. Kas kellegil on sama probleem? Oskab keegi aidata, kuidas saan toidu sisse lisada neid? Teine küsimus ka veel. Kas kellegi lapsed keelduvad veel lasteaias salli ning mütsi kandmast? Johanne-Liisa ei ole nõus õue minema mütsi või salliga ning oleme juba absoluudselt kõike proovinud. Palun teilt abi, kallid mudilaste vanemad!
Tänud ette, kena päeva!
Rongaküla ema 13. aprill 2023, kl 15.48
Minu 6 aastane Jaanus sööb korralikult kõik toidu ära mis talle ette annan, mütsi-salli kannab ka ilusti. Pole vingumas kuulnud teda juba pikemat aega, poiss hakkab suureks kasvama. Ehk on asi kasvatuses? Hea pere korraga laps käitub ka vastavalt, on kodus ikka kõik korras? Pole teie abikaasast ka juba pikemat aega kuulnud, on ta ikka veel peres olemas? Ilma isata võib lapsel tõesti raskuseid tekkida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!