Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Gümnaasiumi algus
moosirull 13. september 2023, kl 14.27
Pöördun teie poole murega… niisiis läks mu vanim poeg Filipp just 10.klassi. Lootsin, et kõik sujub hästi ja saab kõigega ilusti hakkama. Kuni ühel päeval jõuab mu nunnupall koju ja on täiesti tujust ära. Filippi puhul on selline tujutsemine harv nähtus, niiet mureliku emana läksin kohe pärima, et mis värk on. Ja no mida veel!!! Uks lukku keeratud ja vastust ei tule!?!? Helistasin kohe oma abikaasale ja käskisin tal töölt ära tulla. Mitu pead on ikka mitu pead. Lõpuks läks nii, et mu abikaasa tõi oma tööriistakohvri ja kruvis ukse eest ära. Tormasin oma poja juurde ja puhkesin nutma.. mis sai küll juhtuda, et mu kullapai niimoodi käitub?? Peale poolt tundi pinnimist sain vastuse kätte… väidetavalt ta klassiõde Sirli-Lee oli mu kullatükikest koolis solvanud. Solvang kõlas nõnda: “Minu meelest on rahvatants tüdrukute ala.” Mis asja!?! Mis mõttes nagu!?! Minu poeg on oma grupi parim ja on sellega peaaegu sünnist saati tegelenud. Ja tänu sellele keeldub Filipp homme oma hommikusse trenni minemast…Trenni, kus ta on terve oma elu käinud. Ma lootsin et mu pojakesest saab Eesti parim</3 Homme helistan Sirli-Lee vanematele ja räägin nendega sellest! Nii ikka päris ei saa. Kui keegi oskab nõu anda kuidas ma oma nunnukest veel ümber veenda saaks siis olen üks suur kõrv! Soovin teile päikselist päeva!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!