Õppisin Odiumis ja olin väga rahul. Enne seda 10 a varem proovisin teises autokoolis, läbisin ka kõik tunnid, eksamid jne ja olin valmis ARK-i minema, aga tegelikuses oli enesekindlusest puudu ja koolieksami tahtis sõiduõpetaja väikese sulli eest kirja panna.
Siis hiljem tekkis vajadus lubade järele, läksin Odiumi, kuna tahtsin teooriat e-õppes teha ja võimalust erinevate õpetajatega sõita. Super otsus! Kooliga kokkupuudet väga polnud, kuna teooria sai ruttu ise ära õpitud ja kõrvale võtsin ka Johannes Pirita raamatu, mis palju abiks oli. Sõitmist alustasin Andres T. ja Toomas R-ga. Hea kombo alustamiseks! Andres oli väga rahulik ja Toomas utsitas rohkem julge olema. Peale 20-30 tundi hakkasin ka Plekkliisust üle tulnud kahte õpetajat Juhani vmt ja Toomas 2 proovima, kes olid lihtsalt super lihvimine! Neilt sai juba järgmine level kätte, hea parkimine, julgus liikluses ja enesekindlus. Odiumis meeldis ka see, et sai ruttu teha kõik lisakoolitused (toona oli see siis paar aastat tagasi maantee, pimedassõit, libesõit, meditsiiniline koolitus) ja sain endale broneerida nädalasse palju sõidutunde. Sõitsingi reeglina ca 2 h järjest ja nii üle päeva, vahel iga päev.
Koolieksami sain teisel korral läbi ja ARK-is esimesel korral, kiideti.
Ma ei arvanud, et kunagi end autoroolis enesekindlalt tundma hakkan, ent need erinevad õpetajad ja ca 60 h sõidupraktikat nendega, andis mulle enesekindluse. Seejärel ostsin odava auto ja hakkasin sõitma ja armastan autoga sõitmist nüüd väga. See on minu puhkus ja relax! Olen alati valmis olema kaine autojuht ja pikemaid sõite ette võtma.
Ca 60 tundi võtsin kokku enda otsusel. Tundsin ca 35-40 h läbinuna, et äkki hakkasid vead tekkima ja tegin väikese pausi paar nädalat. Peale seda tegin viimased 20 h otsa (erinevate õpetajatega) ja tundsin end enesekindlalt.
Olen igatahes Odiumile väga tänulik ja kindlasti oleks ka muus autokoolis sama hästi läinud, ent lihtsalt toona paljud autokoolid ei pakkunud võimalust nii tihedalt tunde endale bronnida (graafikud olid liialt täis ja polnud õpetajaid) ning paljudes ei lastud ka mitme õpetajaga nii vahetada ja sõita vastavalt oma soovile. Mina tunnen, et see aga andiski mulle enim!