Teooria esimese korraga nii koolis kui ARK-is, aga linnasõitu tegin kaks korda, esimesel korral olin nii ebakindel, et ei saanud läbi, siis oli plats eraldi, selle tegin ka esimese korraga. Pole hullu midagi, sa õpi need küsimused pähe, milles kahtled, seal on igasugust imelikku ja kahemõttelist värki, päris aru saab sellest alles aastate möödudes ja kui sõita pidevalt, aga niisama ei saa seal midagi, isegi mõttega teatud küsimusi lugedes ei osanud ma neid kõiki. Õppisin iga päev ühe pileti selgeks. Asja tuleb südamega võtta , siis saab, mitte pabistada, mitte kiirustada, küsimusi ikka hoolikalt lugeda, muidu võib mööda panna, aga ainult hoolikalt lugemisega sa kõiki ära ei vasta, tee nad läbi ja harjuta, netis ju olemas, ma harrastan veel nüüdki neid, aga nüüd tuleb ikka üks viga sisse pileti peale mõnikord. See pole koht, kus mütsiga lööma minna. Meie koolis paar poissi ei saanudki vist lube, sest nad ei saanud koolieksamist kaugemale, nad ei teinud seda ära ka korduvalt. Paljud tegid 5 korda jne. Võta asja tõsiselt ja sa saad läbi. Mul oli ka kohutav tunne, kui ma sõidueksamil põrusin, olin nii õnnetu, aga teisel korral ikka sain ja nüüd sõidan mis mürin iga päev. Aga autokool oli ikkagi mu elus üks raskem asi. Edu sulle!