Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Kuidas autost lahti saada?
 
sirts 23. mai 2011, kl 09.31
Tere!
Mure järgmine. Minu nimel on auto, mida ise ei kasuta. Endine elukaaslane ei ole poole aasta jooksul suutnud seda enda nimele teha, küll on auto katki, küll puudub raha. Küsimus olekski, et milliseid võimalusi minul kui autoomanikul see enda nimelt ära saamiseks on? On olemas vist mahakandmine vms.? Kas ka mingit külmutamismeetodit äkki olemas? Ja millised tasud sellisel juhul nendel tegevustel on?
Suured tänud teadjatele vastajatele!
 
vastaja 23. mai 2011, kl 10.38
Eriti palju varjante polegi, kas maha müüa ja uus omanik kirjutab oma nimele või siis eelmine omanik peab oma nimele ümber kirjutama, siis peaksit eomavahel tegema ostumüügilepingut, sest ilma ostmüügi lepinguta ei saa teha ümberregistreerimist. Või siis viimane varjant, võid ta ajutiselt registrist kustutada 2.aastaks, aga ega see su probleemi ikka ei lahenda.
 
vastaja 23. mai 2011, kl 10.40
Ma veidi parandan ennast, nimelt kui soovid et see endine elukaaslane oma nimele selle kirjutaks siis peate omavahel tegema ostu-müügi lepingu.
 
väntvõll 23. mai 2011, kl 10.54
no täpselt. võta ajutiselt arvelt maha ja aja kuuri alla seisma. võibolla paari aasta jooksul hakkab meeldima või läheb vaja. maha müüa jõuad alati, seda muidugi ainult juhul, kui ostja leiad. kui see pann sinu nimel on, helista arki ja küsi järele, kuidas käituda.

kui ikka väga hirmus sara on, siis variant tarbetust metallikolast lahti saamiseks on kuusankoski või emex. tänapäeval on rämpsust lahti saamine üsna kulukas ettevõtmine, aga kui hoolega pakkumisi jälgid, siis võib vedada, et mingi "hoovid puhtaks" kampaania käigus tulevad ise järele ja viivad tasuta ära.
 
sirts 23. mai 2011, kl 11.04
Tänan teid.
Unustasin enne mainida, et auto nimelt tema käes ka ja minul puudub igasugune võim seda kuskile ajada/viia. Pm peaks see seisma, aga temast võib kõike uskuda et sõidab rahulikult ringi ning mustab minu nime. Keeruline olukord igaljuhul. Mis hinnaga see 2 aastane ajutine kustutamine olla võiks?
 
ha ha 23. mai 2011, kl 12.33
ostab auto sinult ära ost-müük lepinguga või toob tagasi ja ise müüd
kuulutad masina varastatuks kui sinu käes seda ei ole või ei anta tagasi:)
 
Harald 24. mai 2011, kl 03.08
Ajutine kustutamine on tasuta. Samuti on "kustutamine ilma taastamisõiguseta", see tähendab et auto kustutatakse igaveseks ja seda enam arvele ei saa. Kui tahad uuele omanikule keerata, siis sobib hästi.
 
Heidi 24. mai 2011, kl 06.51
Kasuta kindlasti nt. Haraldi mõnda soovitust, kuna nt. valesti parkimise korral võid saada politseist üllatuskõne või mõne trahvi, ühesõnaga, kiirelt enda nimelt maha! Tuttav sai peale ARKis käimata "automüüki" kõne, et olge kena, parkige oma auto keelutsoonist välja, ta takistab x väikelinnas lumekoristustöid... automüük oli toimunud ca. 2 kuud tagasi.
 
sirts 24. mai 2011, kl 10.09
Ma tänan teid.
Tuleb siis ARK suunduda, Paberivabas peaks ka saama asjad korda aetud?
 
. 24. mai 2011, kl 10.27
Uuri järgi, seal saab peaaegu kõike paari minutiga teha.
 
Maha ja lännu 01. juuni 2023, kl 13.04
Auto põles ära kokkupõrkel kontrrevolutsiooniga ja allesjäänud metall varastati ära
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!