Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
autoremont Tallinnas
 
vanem auto 11. veebruar 2014, kl 09.49
soovitage mõnda mõistliku hinnaga autoremonditöökoda Tallinnas, kus olete rahule jäänud hea teeninduse ja mõistlike hindadega. Mõtlen just selliseid väiksemaid , aga samas tahaks ka kindel olla, et töömees tunneb oma tööd.Ei tahaks maksta uhkete kontorite ülalpidamise eest vaid pigem ikka auto remondi eest.Muudes valdkondades olen tähele pannud, et just vene rahvusest keskealised meesterahvad tunnevad oma tööd hästi. Ootan ainult asjalikke kommentaare!!!
 
Mees 11. veebruar 2014, kl 10.05
http://www.autoplus.ee Olen oma autot lasknud seal parandada juba heal paaril korral. Üldiselt olen tööga rahule jäänud.
 
vanam auto 11. veebruar 2014, kl 12.54
"Üldiselt rahule jäänud"- tundub, et midagi jäi ikka vajaka...
 
Mees 11. veebruar 2014, kl 16.12
Sa võid tunda mida iganes sa soovid. Üldiselt jäin tööga rahule, siis see tähendab, et ei olnud midagi üleliia, ega ka midagi puudu. Kui sa otsid perfekset autoremondi töökoda, siis palju edu sellega. Minu auto igatahes käivitub laitmatult ja midagi halba sõna ei ole selle remonditöökoja kohta midagi öelda.
 
vanem auto 11. veebruar 2014, kl 22.07
tore, siis ongi hästi :) Ja aitäh soovitamast! Juba helistasin ning vestlus telefonis jättis igati hea mulje, kindlasti lähen sinna. Tänud veel kord !
 
Andres 19. veebruar 2014, kl 21.49
Soovitaks Nõmme Auto-t (Nõmme keskuse vastas).
 
Leila 27. aprill 2017, kl 19.30
autopluss.ee ei soovita kohe mitte ! Viga oli juba teada, isegi saatsin väga näitlikud fotod. Üldine jutt telefonis tore.. tooge auto hommikul vaatame mis teha annab. No tehtigi - MARGI ESINDUSEST KÕRGEM HIND NII TÖÖLE KUI VARUOSALE. Eesti moodi põrsad !
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!