Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
liisinguga uus või kasutatud, kumb parem?
 
autot naisele 23. oktoober 2016, kl 16.25
Naisele milline valik oleks parem?
 
* 23. oktoober 2016, kl 17.56
Uus auto on ikka uus auto. Muidugi võib alati juhtuda, et satub mõni garantiiveaga ekemplar, aga üldiselt uue autoga muresid ei ole ja kusagilt midagi parandada ei ole vaja. Vanema auto soetamisel peab alati vaatama ka marki, mida osta, sest nigelamad isendid kaua vastu ei pea. Uue auto puhul ei ole see oluline, sest liisingu- ja garantiiaja peavad nad kõik probleemideta vastu. Kui siis vana auto salongi ära anda ja taas uus auto liisingusse võtta, ei ole vaja kunagi remontimise ärast muretseda. Ma olen juba 15 aastat nii teinud, et iga 3-4 aasta tagant vahetan auto uue mudeli vastu välja. Kui samast firmast osta, ostavad nad vana kenasti norm hinnaga tagasi ja ajavad uue ostuks ja liisinguks dokud ka ise kõik korda. Mul pole vaja muud teha, kui vana autoga salongi sõita, võtmed ära anda, uue võtmed võtta ja minema sõita.
 
njahh 23. oktoober 2016, kl 18.04
soovitan ka pigem uut. Kasutatuga võib vedada, aga või sattuda ka peidetud veaga isendi otsa, nii et pärast remondid ennast haigeks. Isegi tarku mehi tõmmatakse alt, enamik naisterahvaid aga on automüüjaile kerge saak, kellele oma äraaetud romu kaela sokutada.
 
karta on, et uus parem 23. oktoober 2016, kl 18.09
vana remontimiseks paned rohkem raha sisse ja remontimiseks läheb lõppkokkuvõtteks rohkem veel, kui uue välja ostmiseks.Selge sott, et vana rondiga enam asju ei aja.
 
vanasõna 23. oktoober 2016, kl 18.53
Pidune on neile, kes autoteemat jagavad.
Uus neile, kes ei jaga või käsi määrida ei raatsi.
 
nõus 23. oktoober 2016, kl 19.12
aga palju siis keskeltläbi läheks liisingumakse? Sõltub vist auto hinnast ja hooldus siis ikka ostja kandja?
 
autootsingul olev naine 23. oktoober 2016, kl 19.45
Oh jah, auto ostmine on keerulisem kui mehe leidmine. Kui kaua ma selle auto ostmisega tegelen? aga ikka ei saa tehtud. Kõigepealt sobiva valimine, aega võttis aga lõpuks ta leidsin. Siis küsisin personaalset hinnapakkumist ja mis selgus: lisavarustuses porimatid, värv ja mida iganes...Mina oma pühas lihtsameelsuses pidasin seda asja juurde kuuluvaks. Auto24 olev hind sai personaalselt kohe 500euri juurde. Edasi selgus, et liisimiseks vaja vahele finantsasutust, autofirma sellega ei tegele. Ok, liisingu% ma veel mõistan aga standardlepingu eest veel 100eurikut.... Mis nüüd saab? Sõidan jalgrattaga ..... kuni järgmine hoog jälle peale tuleb ja uuesti personaalseid hinnapakkumisi küsima hakkan.
 
teaalgataja 23. oktoober 2016, kl 19.54
Tundub, et selle autoga jamamiseks peab palju ülearust raha olema.palju see hooldus liisinguautodele maksta võiks?
 
hahaa hooldus liisinguautolr? 23. oktoober 2016, kl 20.11
oleneb autost ofkoors. mõnedel saab 100 eur hakkama, aga võib ka minna vabalt 600.- oleneb margist.
 
jaa 23. oktoober 2016, kl 20.21
Seda ei tee ju iga kuu. Kasutatud auto peale võib iga aasta oma 900minna.
 
Erki 13. detsember 2016, kl 20.34
Ma ei viitsi siin pikalt heietama hakata, kuid kasutatud auto kujuneb lõppkokkuvõttes oluliselt soodsamaks.
uus auto on ikka jõukamate inimeste rida.
Eks sõltub, kui kallist autost ka räägime, igal juhul, kui hakkame võrdlema kasutatud versus uus, siis peame võrdlema ka ikka sama klassi autot.
Loomulikult peab ka oidu olema osta korralik kasutatud auto või siis peab olema mõni teadja, kes seda teha aitab.
Samuti tasub enne uurida, mis on selle kasutatud auto tüüpvead ja mis nende parandamise maksab ja üldse sellise auto hooldus ja remont

Uus auto on mõnus küll ja tavaliselt murevabam, kui kasutatud, aga see eeldab ka korralikku rahakotti.
keskmine eestlane, kes alla 700 euri kuus teenib, naljalt uut autot osta ja pidada ei jaksa.
 
Au to Juht 21. detsember 2016, kl 18.12
Ostmise kulukuse juures, uus vs. kasutatud, on ka oluline osa intressil. Uutele pakutavate liisingu intressid on alati soodsamad kui kasutatud autodel. Mida vanem auto, seda rohkem pangale läheb. Tihti lähevad nii paari kolme aasta vanustena müüki "õnnetud eksemplarid". Sellised masinad millega on tihti mingid jamad ja nende omanikud on nendest tüdinenud. Kui omanik on autoga rahul, siis selle müügiga tavaliselt ei kiirustata.
 
lihtne õpetus, mõttelaad peab pisut teine olema 23. detsember 2016, kl 14.29
kasutatud autol ei ole mingeid intresse, kui sularahaga ostad. kaskot ka ei pea plekkima. sõidad niikaua kui midagi kolisema hakkab, siis keerad raadio (kui on) kõvemaks ja sõidad edasi. ülevaatuse onu ütleb midagi siis tasub öeda "misasja?" ning 10 sekundit kuulad ja räägid seda sama töökojas. siis ütled seal "kas odavamalt ei saa?" ning võtad selle variandi mida pakutakse.
teine variant on kogu raha pangast võtta + laen ja siis viia see remonditöökotta (sest kõik asjad on vaja ära vahetada ning nii kui nii ei jätku) ning sõita jalgrattaga.
 
kelluke100 27. detsember 2016, kl 15.35
Auto peab meeldima,siis ei ole temale kulutatud igast sendist kahju,kui sõita linnas igapäevaselt,siis võib ju vabalt mingi pisem bensiinimootoriga olla.Kui otsustada kasutatuna osta ,siis võiks autofoorumeid külastada ja vabad tunnid seal veeta,et tutvuda kandidaadi isikupäraga,lisaks ,et tavaliselt ei keelduta seal ka küsimuste kohta vastamast.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!