Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Kus teil liikluskindltus tehtud?
 
K 17. november 2016, kl 20.47
Tere! Kus teil liikluskindlustus tehtud. Endal kõige odavam tuleks Inges. Pole sellest kohast enne kuulnudki? Kas liikluskindlustuse tegemisel peaks midagi silmas ka pidama? Tänud ette!
 
hmm 18. november 2016, kl 01.21
inges on suhteliselt vana tegija, kui kuulnud pole siis sa pole varem uurinud :) Vaatasid ikka https://hermes.lkf.ee/ lehelt mis kõige odavam? Üldiselt igal pool ühesugune jamps, võibolla mõni lubab puksiiriabi jne aga mul pole 15 aasta jooksul vaja läinud ja võtan selle mis kõige odavam. Vahe jääb kallimaga 200 euri kanti 6 kuud
Maaks 18. november 2016, kl 09.59
Sõlmin kah alati kõige odavama pakkujaga lepingu. Aga kui sinu jaoks on oluline "tasuta autoabi välismaal" siis pead tingimused hoolikalt läbi lugema ja kallima kui kõige odavama võtma :-)
Võrdlemiseks on tõesti see https://hermes.lkf.ee/ parim, sest igasugused maaklerid (Iizi, m-kindlustus jne.) panevad oma maakleritasud otsa ja siis võib pilt oluliselt muutuda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!