Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Sõiduauto teisaldamine
 
/// 18. mai 2017, kl 04.15
Lp. sõiduauto 718 ARD KIA Carnival (sinine mahtuniversaal) omanik!
Palun teisaldage koheselt oma sõiduk, mille parkisite võõra garaaži ette omanikult luba küsimata ja hiljem lubasite ülejärgmisel päeval sõiduki ära viia! Auto on seisnud seal juba kuu aega. Ja koristage palun ka auto ümbrus ehk siis Teie autolt pärinevad klaasikillud! Auto asub Tartus Ropka linnaosas. Võõraste garaažide ette parkimine on keelatud ja palun tehke see selgeks ka sellele inimesele, kes teile seda teha soovitas!
Maaks 18. mai 2017, kl 09.10
Kõne Politseile ja korrapidaja võtab ühendust omanikuga, kui omanik midagi ei tee peab patrull kohale tulema ja olukorra fikseerima. Neil on õigus teisaldamine tellida, sul ei ole sellist õigust.
Oli kunagi mingi liiklusliin: 612 3000 , aga töötab vist ka 110 või 112
 
........ 10. juuni 2017, kl 18.43
http://www.kleepsupood.ee/epood/Palun-korista-oma--koera-jargi/
 
/// 10. september 2017, kl 20.20
Kuna on jõutud garaažiuste lahtimuukimiste ja sõidukite kahjustamisteni, siis hoiatus kõigile, kes nendega kokku puutuvad!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!