Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Automaatkastiga autolt manuaalkastiga auto kasutajaks tagasi
 
kohaneja 18. september 2017, kl 17.11
Tere,

kas kellelgi on sarnaseid kogemusi? Ma pidin selle otsuse tegema, sest manuaalkastiga auto on ökonoomsem ja ostes oli odavam ka (ostsin kasutatud auto). Rohkem laenu võtta ei jõudnud. Automaatkastiga sõitsin eelnevalt 9 aastat ja enne seda olid 2 autot ka manuaalid, aga ühte neist pidasin kaks aastat ja teisega sõitsin 2 kuud (oli mulle 2 kuuks laenatud). Tahaks teada, kui palju see ümberkohanemine võiks aega võtta ja mis kogemusi kellelgi sellega on? Või soovitusi? Uus auto (uus mark ka) on harjumatu (ilmselt harjun ühel päeval ikka ära) ja kui varem ei tekkinud küsimust, kas ja kuhu ja mis teid mööda sõidan, siis nüüd on pinge sees ja mõtlen. Avariisid pole senise elu jooksul juhtunud.
 
vot jah 20. september 2017, kl 10.35
Mina ei läheks enam elu sees manuaalile tagasi - kuigi oskan sellega sõita, aga Tallinna kesklinnas, kus on ummik ummikus kinni, on sellega ikka ülimalt ebamugav. Kui elaksin kuskil maal ja sõidaksin hõredama liiklusega kohas, siis kärab ju manuaal ka.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!