Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
tasuliste parklate kottimine
eid_155224cd05974a 19. detsember 2017, kl 16.26
Tavaliselt makstakse linnas olevates tasulistes parklates mobiiliga või siis võetakse pilet automaadist ( kui see töötab). Telefoni teel parkijad kviitungit vastu ei saa. Niisiis tuleb see nõutada välja parklapidajalt. Las nad siis saadavad selle koju, postiga ( kirja teel), mitte mailile vaid ikka kirja teel ja ümbrikus. Kui parklakviitungeid hakkavad koju ( posti teel ) nõudma tuhanded, see aga tähendab kulu ettevõttele. Kviitungi parkimise eest aga peavad nad saatma igal juhul, vastuvaidlemata, kuna see on tarbija õigus saada kviitung tasutud teenuse eest.
Maaks 20. detsember 2017, kl 09.08
Enne kui kõik nüüd kirju vorpima hakkavad ma igaks juhuks mainin, et raha maksad sa ikkagi oma mobiilioperaatorile ja temalt on sul õigus paberarve saada :-)
EDIT: Ja paberarve saad vormistada tavaliselt iseteeninduses.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Maaks 20.12.2017 09.09.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!