Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Auto tausta kontroll mnt-s
 
Ei ole autojuht 07. märts 2018, kl 10.39
Hakkasin ühe auto tehn.tausta kontrollima mnt.ee - s, aga ei saanud aru, mida tähendas kuupäev ja kohtutäituri nimi piirangute tabelis(neid oli seal kaks erinevat täiturit ja erinevad kuup.Kas on tegu mingi trahviga, mis maksmata ja antud edasi kohtutäiturile ja mis on seoses sama autoga? Palun mulle selgitust, oleks vaja infot.
Maaks 07. märts 2018, kl 11.05
Pigem on auto omanik krooniline võlglane ja kohtutäitur on võlausaldaja kaitseks pannud autole (võlglase vara) peale võõrandamise piirangu.
Sellise sõidukiga ei saa teha registris tehinguid enne selle märke eemaldamist. Hoia eemale!
 
Ei ole autojuht 07. märts 2018, kl 11.15
To Maaks: Kas võiks ka nii olla, et auto omanik on üks ja kasutaja teine inimene, või kas need piirangud kehtivad siis sellele, kes on registris kasutajana kirjas.
 
möhh 07. märts 2018, kl 11.49
Ei ole autojuht Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> To Maaks: Kas võiks ka nii olla, et auto omanik on
> üks ja kasutaja teine inimene, või kas need piira
> ngud kehtivad siis sellele, kes on registris kasut
> ajana kirjas.

Jah loomulikult võib autot kasutada ka keegi teine peale omaniku, aga tehinguid autoga saab teha ikka ainult omanik ja kui on kohtutäituri piirangud peal, siis kehtib see loomulikult kõigile. Või mõtlesid tõsimeeli, et märgid kasutajaks kellegi teise ja see saab siis vabalt auto maha müüa?? Naiivitar...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!