Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Auto suri lihtsalt tee peal välja. Milles asi võib olla?
 
ES 10. märts 2018, kl 12.04
Eelmine pühapäev olin teel Tallinna, kui lihtsalt teel sõites auto suri välja. Jõudsin tee äärde tõmmata. Uuesti käima ei läinud. Alles mingi poole tunni pärast sain vaevaliselt käima. nüüd kuni reedeni sõitis ilusasti ja käima läks ka kohe. Eile jäi jälle teel seisma, esimese korraga käima ei läinud. Mingi 5 vaevaliselt läks. täna läks jälle ilma probleemideta käima. Milles võib asi olla? Plaan järgmine nädal teenindusse ka minna.
 
kelluke 16. märts 2018, kl 20.25
1) enamlevinud viga oleks väntvõlli asendi andur 2)viga kütusepaagi tuulutuse süsteemis.Tegelikult on igasugu vidinaid palju ,mis võivad nii käituda.Õigem oleks vastava automargi foorumisse siseneda ja seal on tavaliselt enamlevinud vead juba teada. Sellisel viisil /kujul edastatud teabe järgi võid selgeltnägijatelt abi saada,las nemad siis pendli pealt vaatavad!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!