Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Auto kirjutamine minu nimele
 
Inimene 10. märts 2018, kl 12.59
Tahaksin teada, kui auto minu nimele kirjutatakse ( pole autot ega oska juhtida ) ja autoga sõidab selle kasutaja, kas peaksin millelegi tähelepanu pöörama, kas kogu vastutus lasub kasutajal, mina ei tea ju autost midagi. Ma eitaha probleeme endale.
Maaks 12. märts 2018, kl 10.27
Vastutus lasub omanikul või "vastutaval kasutajal". Kui ise midagi autost teada ei taha, siis pead vaatama, et selle nimi kes kasutab oleks kirjas "vastutav kasutaja" lahtris. Kui see keegi teine kes sõidab on lihtsalt kasutajana kirjas, siis vastutad omanikuna sina. Sulle hakkavad laekuma ka kõik trahvid ja sundkindlustuste arved, kui kasutaja midagi maksmata jätab.
PS Keegi ei saa jõuga sinu nimele autot kirjutada, sa pead selleks oma nõusoleku andma, kas siis ostu-müügi lepingule allkirja või digitaalalkirja ID-kaardiga või siis netis iseteeninduses digitaalallkirja ID-kaardiga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!