Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
mure 2011 passat iga
 
sennitar 15. aprill 2018, kl 18.57
auto on auto maat ja diisel. mure selline nalj akas, et näiteks kui sõita pikka otsa, sõidab väga ok, sest seal ühtlane kiirus jne. kui aga sat ud linna, siis seal foori alt mine ma saades ja gaasi andes hakkab auto väris ema. väriseb nii et autojuhil endal jalg lausa hüppab ja tagaistme peal oleks nagu 40 kraa di palavik .värin tekib kiiruse 40-50 juures, suur ema korral ei ole. milles küll võib asi olla. see mure on juba üsna pikalt. vahepeal on vahetatud rehve, see pole asja paremaks teinud, kui mõni nüüd pakub et äkki rehvid tasaka alustamata. on pakutud igasugu seid variante, küll hoo rata st või sidurit, pihus teid ja kes teab mida. Kahjuks ei saa selle auto ga enne re monti minna, kui on selge, mis seal lahti on . Sest ilma rahata ju ei lähe. Aga mitte ei saa pihta, kui palju raha siis vaja läheb. Sest tegelik ult kõik mured on kallid mured, pihus titega vist kõ ige kallim isegi. Aga täpselt üks remond imees ütleb peale proovi sõitu nii, teine naa.
 
sennitar 15. aprill 2018, kl 18.58
tekst on lünklik, sest kogu aeg oli teade, et sisaldab sõnu, mida ei tohi foorumis kasutada. ei jäänud siis muud üle kui sõnad puha poolitada. ei tea ju milline sõna täpselt ei meeldinud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!