Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
teisaldamine
 
Madrus 19. aprill 2018, kl 19.20
kuidas saab autot teisaldada kui mul on käsipidur peal? tõstavad esiotsa üles aga tagumistel ratastel on ju käsipidur peal? kuidas siis kui on tagasillaveoga, kui on nelikveoga ja käik on sees? lohistavadv kasti ?
 
ups 19. aprill 2018, kl 21.37
ära jäta oma vara valimatult lohakile ja keegi kipu midagi teisaldama, olgu või kasti.
Maaks 20. aprill 2018, kl 09.18
Tagumiste rataste alla pannakse spetsiaalsed rullikud/rattad. Või esirataste alla (esiveolisel), kui tagantpoolt haaratakse.
Seal pildil on need abirattad näga (pukseerival autol)
http://mcclegal.net/wp-content/uploads...
 
Madrus 20. aprill 2018, kl 17.56
Aitäh Maaks ! Käsipiduri asi on ikka segane, kui see on peal siis ei peaks rattad ringi käima, siis peab rullikud mõlemale poole panema ?
 
Madrus 20. aprill 2018, kl 18.36
Tuli meelde, et käsipidur blokeerib ikka ainult tagumised rattad, ilmselt kui on esisillaveoga ja käsipidur on peal ja käik sees siis ilmselt lohistavad kasti ja viivad ära ?
Maaks 23. aprill 2018, kl 10.10
Sõltuvalt sellest, kummalt poolt lähenetakse (eest või tagant) pannakse kaugemale sillale rullikud/ abirattad ja teine ots tõstetakse puksiiri poolt ülesse.
Ei ole vaja arvata, et panen kässari peale ja käigu sisse/ automaadi P peale, siis keegi ei saa ära vedada - saab suht lihtsalt ja veetaksegi kui vajadus tekib.
https://tallinn.postimees.ee/4475423/fotod-ja-vi...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!