Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
palun abi
 
autovõhik 13. mai 2018, kl 20.59
nimelt suri mu isa 2kuud tagasi ja auto wolksvagen golf jäi mulle teatud veaga, mida ka ühes teeninduses ei osatud viga leida. nimelt aegajalt auto ei lähe käima, ei käivitu, samas raadio siiski töötab. autoga juhtub seda ka aegajalt kui juba sõidab ja siis järsku nagu sureb välja ja enam ei käivitu. auto ei ole sugugi nii vana ja sõidetud on ka suht vähe, pole sugugi vana auto. teinekord käivitab kui seisan mingi 20min ja siis nagu ok, aga sellisega ei saa ju kindel olla, millal jälle tee peale seisma jääb.palun proffi abi või siis mingit teenindust kust viga ikka leitakse. wolksvageni teeninduses ju ei leitud midagi--pole ju võimalusi, et mitmeid teenindusi kogu aeg külastan, appi, aidake mind teadjad.
 
VWG4 26. juuni 2018, kl 01.52
Kuskil Youtubes või oli see VW Wortex foorum vms nägin infot et viga võib olla äkki CCM sees?
CCM (ehk siis Comfort Control Module) juhib auto kesklukustust, sisevalgustust, ja vist veel midagi.

Siin on 1 YT video kus aegajalt auto ei käivitu kuna CCM sisse minev toitejuhe on isolatsiooni sees pooleks roostetanud: "2001 Volkswagen Passat No Crank-No Start, No Comm. with Comfort System"
https://www.youtube.com/watch?v=XkXSi0UM050

Siin on 1 video kus CCM sees on üks kiip vigane - soojenedes töötab (suvel), mahajahutamise järel ei tööta (talvel): "VAG Drivers door control module - rebooted"
https://www.youtube.com/watch?v=ZlExAJYp2x4

Ehk on Teile abiks vea põhjuse väljaselgitamisel..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!