Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
varastatud auto,palun abi
 
kamme 28. oktoober 2003, kl 08.00
Eile õhtul varastati Tallinnast Mustamäelt sõiduauto Audi 80 numbrimärgiga 376 TEM.Palun abi auto leidmisel.
 
piiga 28. oktoober 2003, kl 15.44
võimalik, et tegemist samade pätipoistega, kes minu sõbra audi 80 pihta panid. auto saime küll tagasi.
Soovitus: vaata ümbruses ringi. Auto võib olla kuskil üsna lähedale pargitud (seest tühjaks tehtud).
ja politseile tuleb ise kõvasti-kõvasti peale käia
 
kamme 28. oktoober 2003, kl 17.09
Tänan soovituste eest!
 
glafira 29. oktoober 2003, kl 16.28
me siin jah delfi naistekas tegeleme hullusti kõik autode varastamisega ja võõraste autode numbrite jõllitamisega. Vaatame veel kas anname sulle tagasi.!
 
to glafira 30. oktoober 2003, kl 13.58
No kuule, oled ikka imelik, sul pole vist kunagi midagi varastatud. Teinekord võib ju tõesti olla, et auto pargitakse kusagile suvalisse hoovi ja jäetakse vedelema, nagu piiga kirjutas. Ja just võib läbi õnneliku juhuse mõnele siinolijale silma jääda, et võõras auto seisab hoovis vms. Miks siis kohe nii mürgiselt?
 
kamme 30. oktoober 2003, kl 15.38
To glafira!Ära hõiska enne õhtut,ka sul võib see päev koita kui vajad abi!Või olid see sina kes pani hakkama mu peaaegu uue auto?
 
juhan 30. oktoober 2003, kl 20.40
to glarifa,söö soojalt sooja ja ole omaette.
 
nägija 01. november 2003, kl 00.33
..... nägin,kuidas varastati autot Lasnamäe-Kosel.Õudne ilm,vihmane,kuid õues seisab üks mees ja vahib ringi.Jäin huvist vaatama/5 korrus ja siis tel.ei olnud veel/.Äkki näen kolm poissi lükkavad kiiruga nurga tagant autot ja ise vahivad ringi.Lükkasidki siis nii umbes 100 m.eemale teise maja taha ja olid küllalt kaua seal auto kallal.Ilmselt ei saadud käima.Lõpuks auto käivitus ja sõideti majasiseselt kvartalilt kiiresti minema.K...t,küll tegi viha,et ei saanud kuidagi neid takistada.Koledad ilmad alati nendele abiks,arvestage sellega.

Kallid autojuhid!Vähegi tuulise ilmaga ei ole võimalik magada,kõik autod üürgavad,majade ees ja parkimisplats ka maja ligidal.Tehke midagigi,et uinuksime ilma sadat sorti signaalideta.Pätte püüan ikkagi edasi ja nüüd kohe mitu telefoni.Aegajalt unetu.
 
Roosike 03. november 2003, kl 15.13
Vaatasin just nädalavahetusel, et mingi tume audi seisis Tartus luaululava taga platsi taganurgas...kuidagi kangesti üksi seisis seal ja mudane ja mingi tuli või klaas oli ka vist puruks löödud (seda mina ei pannud tähele, seda pani mu kaaslane tähele. Imelik.
 
kasutaja 07. november 2003, kl 09.56
Tuleb selliseid asju ennetada. Näiteks muretseda autole GPS seade. Parem kui üks kõik milline signa aga eeldab siiski selle olemasolu. Saad alati moblale teate, kui auto häiresse läheb. Samuti saad kindlaks teha auto asukoha, liikumissuuna, kiiruse, mobiili abil kütusepumba välja lülitada, jne. Sellist seadet müüb oü Infors Group
 
Mony 11. november 2003, kl 12.07
On autost kuulda ka midagi olnud?
 
kamme 12. november 2003, kl 19.57
Autost ei ole kahjuks midagi kuulda.Varastest ammugi mitte.
 
laila 06. jaanuar 2004, kl 10.40
Tunnen sulle siiralt kaasa. Olen ise kaks korda selle õuduse pidanud üle elama. Esimene läks 4 aastat tagasi ,kaks aastat läks aega siis tuli teade ,et pätipoisid kinni võetud, saadeti koju nimekiri teistest õnnetusekaaslastest. LOE- 154 autot oli nende värdjate hingel, kõik juppideks, arva ise mis kahjutasu sealt nõuda oli.Teine läks suvel ja siiamaani pole muidugi midagi kuulda. Valus teema.
Keegi võiks internetti teha koha pealkirja all ;imelikud autod; või ;kurvad autod; Et kui keegi märkab kuskil mõnd autot üksikult imeliku koha peal, saaks kohe selle üles panna. Kas poleks inimlik??
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!