Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Sõitmine Tallinnas-suur mure!!!
 
Annu 03. november 2003, kl 13.07
Olen Tallinnas uus inimene ja nüüd peaksin ametiautoga hakkama ringi sõitma.
Pärinen aga Lõuna-Eestist, kus liiklus aeglasem ja lisaks on mu sõiduoskus ka roostes.
Nüüd hirm nii suur, et ei julge rooligi istuda. Töö ja kodus vaheline lõik on enam-vähem selge, aga kusagile kesklinnapoole ei julge minna küll.
Mida soovitate? Olen tõeliselt hädas?
Harjutamiseks õhtul ka pahad ajad, nii vara läheb pimedaks jne
 
k 03. november 2003, kl 13.20
soovitan mõne põlisest tallinlasest kogemustega juhiga nädalavahetusel linnas sõitu harjutada ja linnaskeem põhimõtteliselt endale selgeks teha.
 
omega 03. november 2003, kl 13.30
ja kui sõitma lähed, pane vahtralehed peale! tõsiselt kohe, vahtralehtedega koperdisse suhtutakse üldjuhul tunduvalt leebemalt kui niisama pidurisse.
 
123 03. november 2003, kl 15.01
Sa saad ka võtta ju sõidutunde. Mõned tunnid õpetajaga linnas ja siis on juba palju kergem sõita.
To omega: minu arust tehakse selle eest trahvi, kui sa kasutad vahtralehti, kuigi sa ei peaks enam neid kasutama. Vahtralehed on ju mõeldud algajale juhile, mitte nendele, kes on oma sõiduoskuse pärast mures, või mis?
 
she26 03. november 2003, kl 19.12
AGa miks pimedas sõita ei kõlba? Tead, meil siin Tallinnas eksisteerib ka selline asi nagu tänavavalgustus. Ja muud ei midagi, kui et julge hind on rasvane.
 
jorss 03. november 2003, kl 23.01
Trahvi tehakse siis, kui peaksid sõitma "vahtralehtedega", aga sõidad ilma. Vastupidise olukorra puhul ei trahvita, kui tahad võid terve elu "vahtralehtedega" sõita, see ei ole keelatud.
 
c 04. november 2003, kl 08.53
tõesti, mis siis, et pime, autol on ju tuled? Soovitan ka alguses rhulikult öösel ringi sõita, et teha enamkasutatavatel tänavatel selgeks kust reast kuhu pöörab, see on minu arust tihedas liikluses kõige raskem ette ennutada kuhu peaks õieti rivistuma. Üldiselt harjub tiheda liiklusega väga kiiresti ära.
 
Mony 04. november 2003, kl 14.18
Soovitan jah kellegi k6rvale v6tta ja m6nel vaiksemal tunnil ringe teha... olen ise ka endine l6una eesti poiss ja p6rkusin kokku sama murega, kuid usu mind, paari kuuga on asi nii k2pas et mitte v2he ning!!! tegelikult on tallinna liiklus tihtipeale imo loogilisemalt organiseeritud kui tartu oma... ainuke jama on need tipptunni ummikud>:(

niiet, edu!
kyll sa hakkama saad:)
 
Annu 04. november 2003, kl 14.26
Õppimine teeb targaks ja harjutamine meistriks!
Küll kindlasti sujub, hirmust tuleb üle olla.
 
Mari 04. november 2003, kl 17.43
Arvan ka , et öösel ongi linnaga rahulikum tutvuda . Siis pole ju nii palju liiklust . Ja pimedaga pannakse ikka tänavavalgustus tööle ning autodel ju täitsa olemas sõidutuled !!
Nii et jõudu sulle !
 
omega 05. november 2003, kl 19.27
vahtralehed on mõeldud siiski teistele liiklejatele märguandeks, et siin on kogemusteta juht, kes mingeid imelikke liigutusi võib teha. ja mis vahet on liiklusohutuse seisukohalt, kas juht on selle pärast koba, et algaja, või selle pärast, et pole Tlns enne sõitnud?
ise kasutasin neid ka talvel, kui eelmine aasta libedalsõitu vahele jäi ja ei teinud mulle keegi trahvi. politseil vist ausalt öeldes ohtlikumate rikkujategagi tegemist.
 
mannu 06. november 2003, kl 12.38
kui minul eelmisel talvel olid veel vahtralehed auto peal, ja siis kui ükskord unustasime ja mees sõitis lehekestega saime 640EEKu trahvi eksitava tunnusmärgi kasutamise eest. Sama mis panna invaliidi märk või muu kui tegelikult ei ole õigust seda kasutada. Kui esimesed trahvid kätte saate olete ka edaspidi hoolsamad!
 
jorss 07. november 2003, kl 23.54
Tegemist Teie teadmatuse ja politsei poolse lollusega.
 
Norija 11. november 2003, kl 14.09
IMHO on Johannes Pirita kunagi väitnud, et ka tema paneb harjumatus olukorras vahtralehed välja.
 
kohalik 14. november 2003, kl 13.45
saada meil ja tel nr. võin sind õpetada tallinnas sõitma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!