Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
volkswagen corrado
 
ei oska valida 19. november 2003, kl 12.24
mis te arvate sellisest autost?
tundub hästi omapärane ja huvitav.
 
alu 19. november 2003, kl 12.54
loe viimasest TM'st, kui lähemalt huvitab...muidu igati huvitav eksemplar ja võtaks isegi uuesti, kui leiaks eksemplari, mida pole puhtal kujul risuks sõidetud:)
 
ei oska valida 19. november 2003, kl 13.28
ei ole küll suur tehnikasmaailma huviline ja autoasjanduses olen täielik võhik.
sellised väiksemad autod pakuvad küllalt suurt huvi,ei tea,kas sellega oleks hea ka väikelapsega emal või siis on see ainult kihutamiseks?
 
alu 19. november 2003, kl 15.16
kindlalt on ta sportauto, a mitte pereauto...samas on tehtud mõningased mööndused kasutamiseks ka nt millegi vedamisel-tagaistmed käivad kokku ja tagaluugi alune ruum kujuneb uskumatult avaraks-vaadates kogu autole. normaalasendis tagaiste on mugav, aga ainult kahele-vahel on kõrge käetugi, lapsetooli jaoks võib jääda liiga kitsaks. esiistmed on kõrgete servadega, sisse-väljaminek on ebamugav, eriti kui auto kitsasse vahesse pargitud ja pikka ust ei pääse eriti laialt avama.
seega kihutamiseks, linnas autode vahel sõelumiseks hea, terav, kiire auto, maanteel kihutamiseks liiga väike ja stabiilsus jätab natuke soovida.
aga arvan, et kõige sellega on võimalik kohaneda, kui auto eriliselt silma/sydamele jäänud:)
 
ei oska valida 19. november 2003, kl 15.32
tundub jah rohkem selline hulljulgete meeste auto olevat.
otsin siiski sellist rohkem perele(mina ja 3.a laps)
kuigi õudsalt meeldib see mudel.
 
alu 19. november 2003, kl 15.47
jah, leida sellist autot, mis kõige jaoks on sobiv, lisaks sellele heailusuusodavökonoomne-seda otsib nii mõnigi, leiab...proovib lahti saada ja otsib edasi:)
*aga vaata edasi ja kysi julgelt nõu, corrado pole vist selpuhul see õige kyll jah
 
muhk 19. november 2003, kl 16.19
mine forssi ja uuri mis jupid maksavad,usun et golf oleks etem,maitse asi
 
alu 19. november 2003, kl 16.41
corrado juppidest-uks maksab nt 13 000, muud kerejupid samamoodi kullakattega... samas-veermik on golf2 ja passati segu-mõistetavad hinnad. mootor näeb välja nagu golf'i oma, aga selle juppe sinna toppida pole mõtet-ei sobi kuidagi.
 
Mony 20. november 2003, kl 12.13
Tee endale selgeks... kas tahad sport-või pereautot... Corrado pole neist kumbagi! mõtetu vahepealne värdjas nagu celica, probe, calibra jne...
kui pereautot tahad - v6ta miski suurem T kerega MB/AUDI/BMW
kui sportautot siis... jään vastuse võlgu, kuna eesti turgudel saasta nii palju ja kõik oleneb õnnest, kas satud korraliku isendi otsa või mitte... lollikindel on osta suure mootoriga eelpoolmainitud markide kergema kerega mudeleid...
Usakatel ka nii mõndagi pakkuda, aga Eesti tingimustes usakas ebapraktiline:(
 
eri..krdi kinomees 12. detsember 2003, kl 19.47
see ju pole yldse töökindel auto. mul yhel sõbral on, natuke saab kihutada ja jälle mingi jama... kyll ABS ja syytelukk ja yks silinder..... ise kiidab taevani, aga börsis on myya ja hind kukub iga nädalaga. VR6 2.9 ainuke seal selline!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!