Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Hästi sobivad istmekatted
 
kate 21. november 2003, kl 08.28
Mul selline mure, et oman üsna vana autot. Olen teist hoolega putitanud ja ta teenib mind väga hästi, oleme suisa "kokku kasvanud". Nüüd aga mure selline - istmed hakkavad "läbi kuluma". Kunagi üritasin talle ka istmekatted muretseda, aga vaatamata pakendi peal kirjas olnule ei hakanud need absoluutselt, kotitasid ja volditasid ega püsinud normaalselt peal, nii et sai maha võetud teised ja suisa minema visatud (materjal osutus ka luraks, seda ei saanud paraku enne ostmist läbi pakendi katsuda)!

Nüüd mul järgmine küsimus - kuskohast otsida istmekatteid, mis sobiksid istmetele täpselt? Kas teab ehk keegi, kus oleks ka värvi- ja materjalivalikut?
 
alu 21. november 2003, kl 09.41
mu meelest polegi selliseid olemas, mis ilusti istme kuju uuesti välja tooks. kõik on yhed pealetõmmatavad kotid
kui auto nii hea, siis soovitaksin läbi helistada lammutused ja uurida, ehk on neil pakkuda komplekti terveid istmeid sellisele mudelile-kuna need ei ole eriti minev kraam lammutustes, siis võivad maksta samapalju, kui komplekt uusi istmekatteid
 
taburett 21. november 2003, kl 13.34
normaalne mõte, lammutusest uumad ja korralikud otsida, kuid oleneb autost ja istme materjalist. omale otsisin ja ei leidnud, kuna villast ei tahtnud ja plüüsi ei olnud kusagil. teine varjant on lasta istmekatted mõnes köösneritöökojas õmmelda. seal tellid täpselt sellised nagu ise tahad.
 
Mony 26. november 2003, kl 14.23
Otsi miski rätsep ja lase istmed nahaga üle panna... 500-1000 eeq on iste ja KORRALIKULT tehtud... see istmekatete jama yx ladameeste teema rohkem...
 
Sass 22. detsember 2003, kl 20.58
Tallinnas Pärnu mnt-l on üks firma kes valmistab tellimusega sulle uues istmekated,lähed kohale ja näitad/räägid ära ja nemad teevad samasugused uued.Samas majas müüakse Bosch-i akusid ja muud staffi,kohe endise Kalevi-kommitehase kõrval!
 
kadrike 26. detsember 2003, kl 22.55
Istmekatted vastavalt automargile saad Vändrast AS WENTEXTIL-ist.Tel. küsi infost,ise olen sealt kahed istmekatted tellinud ja väga hästi istuvad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!