Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Suzuki - hea või halb valik?
 
Taps 17. detsember 2003, kl 13.36
Mõtlesin soetada endale uue auto, pilk on jäänud pidama suzukile, hea hind ka. Aga kas Suzuki on hea automark, oleks see õige valik?
Armsad teadjad, mis on ta nõrgad ja tugevad küljed?
On kellelgi kogemusi?
 
juhan 17. detsember 2003, kl 14.04
hinna poolest võib osta. Mugavus puudub, üldiselt peab alguses vastu, remonti ei vaja, kuigi vahetust vajavad sellised asjad, mida mõnedel autodel ei vahetata kunagi. Esinduses maksab õhufilter 250 EEK, autopoes 140.-. Kuigi nii on iga uue auto puhul. Minu jaoks muutus salongi kostev müra tüütavaks. Palju elektrilisasid on uuematel suzukidel. Soovitaks selle asemel 3 a. vana Honda, toyota, nissan.
 
Taps 17. detsember 2003, kl 14.41
Huvitav, ka hea tuttav soovitas nissani kausuks otsuse langetada. Kuna pere suur, siis vajaks ruumikamat autot ja hinnapoolest jäi mudelite osas silma suzuki. ülempiir jääb nii 180 000 - 190 000 krooni kanti, rohkem ei jaksaks maksta.
peab veel maad kuulama. nii raske on teha seda otsust, kui varem olen suure kaarega autoasjandusest mööda käinud.
samas kasutatud auto ostmine pidavat rohkem õnnega mängimine olema, et kui juba see auto muretseda, siis vist parem uus ja garantiiga, eks ole ju.
 
juhan 17. detsember 2003, kl 16.04
Õnnemäng kasutatud auto ostu puhul algab 10 a vanustest autodest. Uus outo tasub osta siis, kui tahad põhimõtteliselt olla esimene kasutaja, kui sõidad väga palju, kui su sõidustiil kulutab autot, või kui on palju raha. Nissan Maxima oleks hea valik. Vanemad bemmid, mersud, audid kaotavad küll aeglaselt hinda, kuid võivad juba hakata remonti vajama. Sõber ostis kolm aastat tagasi 4a vanuse nissan primera, mingit remonti pole siiani teinud. Väga üllatav oli minujaoks.
Niiet kui uus auto, siis on valik üsna kitsas suurema auto puhul, kui kasutatud, sii võiks osta ükskõik millist marki auto, mis uuest peast maksis 300 000.- ringis. Kõik on head.
 
maria 18. detsember 2003, kl 12.07
minul oli suzuki baleno ja ütlen ausalt, et omas hinnklassis ja RÕHUTAN - omas hinnaklassis väga hea auto. ökonoomne ja mugav sõita. Ainukene asi, mis mind häiris oli hooldusvahemik 10 000 järgi aga sõidumugavus ja lisad on väga head
praeguseks on mul küll uus auto, aga Baleno müügiks oli põhjus see, et tahtsin natukene võimsamat masinat. 1,6 baleno läheb väga normaalselt edasi ja talvel läks üsna ruttu soojaks ja kordagi polnud probleemi et ei läheks käima või mis iganes.

Suzuki kõige suurem probleem on see, et turuväärtus kipub langema kiiremini kui liisingu jääkväärtus
 
albert 18. detsember 2003, kl 17.27
Jah,omas hinnaklassis päris normaalne auto aga võrreldes suti kallimate toyota v nissaniga päris saast.Mul tuttavad muretsesid samuti "baleno".Esimesest aastast poole vedeles see tehniliste probleemide tõttu garaazis,ega siis jäändki muud üle kui toyota asemele muretseda.
 
juhan 19. detsember 2003, kl 12.26
ka mina rääkisin Balenost.
 
Toivo 21. detsember 2003, kl 17.43
Minul on uus Alto.Kui Sa ei ole eriti suur inimene ja ei ole suur pere, siis on ta väga sobilik. Milline auto võtab veel 4-liitrit sajale bensiini.Uus kaasaegne mootor peal.Õli läheb mootorisse vähe ja hooldus on 15000km järel.Täielik karantii on 3 aastat.Ka värvil.Eurooplastel veel kõigil pole.Ja auto on nelja uksega.Ja saad 100000 tuhandega täiesti uue auto aga mitte teiste ära hooratud, mida taevani kiidetakse, justkui oleks ka uus. Mõtle.
 
Toivo 21. detsember 2003, kl 17.47
Lisan veel.Olen elukutselt mehaanik ja mootoreid käppinud pea 25-aastat.Olen ise veel diislite ja nende pumpade spetsialist.
 
Kiisumirr 06. jaanuar 2004, kl 15.40
Ostsin uue Baleno 1,6 ja sõitsin 4a.(125000 km) Igati paigas hinna ja mugavuse suhe, katki ei läinud, garantii 3 a. Plekk väga pehme, kütusekulu norm, rooliots vahetati peale 80 000 km. Kasutatud suzukit osta ei soovita. Väärtus langeb neil väga kiiresti. Üle nelja aasta poleks mingil juhul sellega sõita tahtnud, kuid nüüd kallima autoga, mis pole suzuki, on palju rohkem probleeme olnud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!