Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
parkimistrahv
 
õnnetu 18. detsember 2003, kl 15.19
Sain täna Viljandis trahvi Lossi tänavas parkimise eest.Aga kui ma nüüd seda ei maksa,kas siis on väga halb,rahadega niiiii kitsas ka :( Kus pagan see piir seal algab?Viljandi mulle mitte kodukant.
 
K 18. detsember 2003, kl 15.48
kui ei maksa, muutud varsti veel õnnetumaks - asi liigub edasi kohtutäituri kätte, see lisab oma töötasu, mis võib olla trahvirahaga üsna samas suuruses, kui ikka ei maksa, arestitakse pangaarve või saadetakse kiri töökoha raamatupidamisse kinnipidamiste tegemiseks.
 
õnnetu 18. detsember 2003, kl 15.58
Olen kainelt siin mõelnud ja eks ma jaanuari jooksul maksan ikka ära.Teinekord targem ja hoolikam :(
 
ingi 19. detsember 2003, kl 11.23
Kas antigi kohe nii pikk maksetähtaeg? Ära kaua viivita, sest kohtutäiturid on nagu kaarnad kohe kallal ;(
 
juhan 19. detsember 2003, kl 12.38
Mina ei maksa ühtegi trahvi ära, aeg-ajalt võetakse arvelt mingeid summasid maha, minuarust väga mugav, ei pea ise ülekannetega jändama. Minuarust on jah 250 eeku teenustasu otsa topitud, minupärast võtku, riigiametnikud niigi näruse palgaga.
 
.,., 30. detsember 2003, kl 15.07
Usu mind, Sul vedas - Viljandis on trahvi piirmäär palju väiksem kui nt Pärnus. Pärnus on 600.- miinimum, mida Falck, kes parkimist korraldab, saab teha, Viljandis on määraks 250.- kui ma ei eksi. Või oli see midagi 400ga (mul just üks tuttav sai ka Viljandis trahvi). Aga vähealt Pärnus on trahvi maksmise aeg 15 päeva. Kui ära ei maksa, läheb asi KOHE kohtutäiturile, mis lisab asjale karmust, kuivõrd siis maksad kõik kohtutäituri paberilehed ja pastakad, mida ta sinu peale on kulutanud, ka kinni (+ muidugi mingi raha tema töötasuks või nii + trahvi ja viivised).
Mul oli nii (küll Pärnus), et trahv oli tegelikult makstud, ent millegipärast ma ei pannud ülekande tegemise ajal viidet trahvikviitungi nr-le ning nad ei leidnud mind nime järgi oma sissetulekutest üles. (Helistasin linnavalitsusse ja ütlesin, et olen maksnud trahvi, nimi on selline...nemad vastu, et oi, vaatan praegu panga sissetulekute lehekülge, aga selliselt nimelt pole laekunud midagi). Mina läksin panka, lasin anda pitseriga paberi selle kohta, et minu arvelt on linnavalitsuse arvele raha laekunud ning helistasin uuesti lv-sse. Nemad ikka ei leidnud midagi. Aeg läks üle ja hakkasid tulema kohtutäituri kirjad. Läksin kohtutäituri juurde ning andsin neile oma pangast saadud paberi, nemad soovitasid mul minna lv-sse, läksin siis, näitasin oma paberit, ja tohhoo imet - nad leidsin mu kohe oma sissetulekutest üles!! Nii maksis lv oma ametniku lolluse, hajameelsuse või siis ahnuse pärast veel kohtutäituri rahad ka kinni. Paras neile, leian mina.
Aga usu mind, mõtekam on see raha kiirelt leida ja ära maksta. Ning ära unusta trahvikviitungi nr-t ülekandel märkimast!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!