Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
KOGEMUSED PLUSSLIINI HOOLDEMEESTEGA
 
kadrike 26. detsember 2003, kl 23.34
Äkki kellelgi on kogemusi jagada,kõik väga teretulnud.
Minu kogemused väääga negatiivsed.Aasta tagasi ostsime Daewoo Matize 99.a.Mõtlesime siis et käime ikka esinduses hoolt tegemas,et teevad sama hästi kui raha küsivad.No peale mingit hoolt kuulsime,et midagi nagu kobiseb pidevalt all.Vend siis viitsis ükspäev vaadata ja leidis,et rooliots vajaks vahetamist.ometi olin mõni päev enne just hoolest tulnud.Läksin tagasi,ütlesin et vend mul käis auto all ja leidis rooliotsa niru olevat."no peate auto sisse ajama siis vaatame"kostis mees vastu.No vaatas ära,leidis jah,et peab vahetama.Kukkus siis helistama millal saab-kui palju maksab.Lisaks oli vaja veel uut akut ja veel üht-teist.Jutu sees tuli nagu jutuks,et auto plaanis maha müüa ja tahaks kõik korda teha enne.Siis vaatas mulle otsa ja pakkus välja,et uus omanik teeb.Umbes,et "äkki ma ei peaks nii palju helistama-pärima."No sai sellega ühele poole.Auto tuttavale müüdud,kus siis hakkas veel igasugu asju ilmnema:piduriklotsid esimesed jäid lihtsalt peale ühel hetkel,keeras lahti-pudisesid küljest ära.Rattalaagrid,igasugu puksid-kõik vajasid vahetust,et autost asja saaks.Omaarust olin nagu aasta otsa korralikult teeninduses käinud,et kõik korras oleks,aga vot sulle.
Nüüd on meil Hyundai ja esimene hool sai tehtud Viljandis,Plussliini oma vara enam küll ei vii...
Et õlivahetus nagu ongi siis auto hool vä??
 
juhan 28. detsember 2003, kl 21.38
Daewoo, hundai- mida sa neist ootad? aasta peavadki maksimaalselt vastu.
 
kadrike to juhan 28. detsember 2003, kl 23.18
Kuule ega ma vastupidavuse üle ei kaevanud,vaid et teeninduses sihukest paska tehakse.Ja vastupidavuse koha pealt veel niipalju,et Matiz on nüüd juba neljane ja lihtsalt sellepärast oli mitu asja vaja vahetada,et asju polnud õigel ajal ära vahetatud-kontrollitud.See tegigi tigedaks,et oma arust nagu kõik ok peaks olema(regulaarselt teeninduses käidud) ja siis ilmnevad sellised jamad.Leian,et isegi mersul või audil on vaja ka mingi aja tagant midagi välja vahetada-ega igavene pole siin ilmas miski.See aasta daewoo-hyundai kohta on kohe kindlasti vähe öeldud.
 
Mony 29. detsember 2003, kl 11.59
Daewoo oli antud loos viga...
fiat veel on ainult hullem vst...
hyundai nende saanide kõrval vabsee pystol:D
 
Käsna Kalle 29. detsember 2003, kl 12.55
Mina arvan,et kaassüüdlane selles loos on Daewoo.Arvan,et Audi ikka nii palju ei lagune kui Daewoo.Mehed olid kah veel laiskvorstid lisaks Daewoole ja oligi pahandus majas.Ma kunagi kuulsin ütlust,et Matiz on sama suur nagu ameerika auto kapott.
 
Naisjuht 29. detsember 2003, kl 16.58

teenindus teeninduseks aga igasugu Daewoosid, Hyundaisid, Kiasid ei tasu osta!
 
KADRIKE 29. detsember 2003, kl 22.18
No mis siis,et sama suur kui ameerika auto kapott?Auto suurus ei puutu minu arust üldse asjasse.
 
kadrike to naisjuht 29. detsember 2003, kl 22.21
No mis limusiinedega siis sina sõidad,et neid marke autoks ei pea?????Auto on auto ja minu meelest tuleks neid kõiki korralikult üle vaadata,kui nad on teenindusse selleks viidud.Mis sa ise ütleks kui käid mingi aja korralikult hooles ja siis selgub,et seal pole s*****i tehtud,raha aga küsitud küll??
 
leo, m45 01. jaanuar 2004, kl 10.25
to: kadrike ja naisjuht
Kui käite günekoloogi juures (s.o.teeninduses mingis mõttes...), olete pärast ikka kindlad, et töö sai tehtud nagu peab ???

Kuidas kontrollida?

:))

Leo
 
kadrike to leo 01. jaanuar 2004, kl 12.38
???????????????
 
kadrike 01. jaanuar 2004, kl 12.47
Olen nagu naine,huvitav kas pean oskama kõiki autoaluseid asju üle kontrollida,ise remontida??Sellepärast,et ei oska ei teinudki midagi ise vaid käisin teeninduses.
Üldiselt tahtsin teada kas kellelgi on sarnaseid kogemusi olnud mainitud firmaga,aga siia on sattunud vaid haledad parastajad,kes teemasse nagu ei süvene...Rohkem nagu nalja pärast siin.
Ja leole veel,et günekoloogi juures olen mina see kellega tegeletakse,mitte minu auto-loomulikult ma tunnen-tean mida tehakse.Teeninduses ei oska kahjuks kõrval seista ja näidata näpuga,et sealt ja sealt.
 
kersty 02. jaanuar 2004, kl 11.30
irw.. irw...
nagu näha on mehed jällegi ainult hiilgamas oma pealiskaudsusega ja teadlikkusega erinevatest automarginimetustest... teema oleks pidanud ilmselt püstitama ilma automarki nimetamata et need rumalad lillekesed ka aru saaksid millest nagu jutt käib... aga noh.. mis seal ikka muud kui vaid andeks anda... sest ei ole mõtet sealt midagi nõuda kuhu pole eelnevalt midagi antud...

aga plussliini kohta ei oska midagi öelda...
üldiselt on nii et enamasti linnas iga töökoda on suht pohhuistliku suhtumisega kui tuleb võõras naisterahvas oma ükskõik millise automargiga (!)... irvitavad takka et naine roolis-auto kraavis, võtavad raha - tsekkavad säärejooksu ja kogu ooper...
kui tutvusi pole siis saab enamasti igalt poolt tillitada..:(
 
Indrek2 15. jaanuar 2004, kl 16.13
On lihtsalt selline psühholoogiline värk mõnedel et näe mul UUS auto... krt ostsin 10a vanuse e36 BMW ja olen sellega juba aasta sõitnud(külateedel kah suht palju) ja ei ole sealt veel ÜKSKI jupp küjest kukkunud. Niiet ei ole mõtet osta mingeid auto nime kandvaid ronte mis juba esimesel aastal kap. remonti vajavad. Ca. 10-12a vanad autod on märksa korralikumad kui enamus nendest uutest saanidest mis kuskil jumalteabkus kokku pannakse.
 
kadrike 15. jaanuar 2004, kl 20.51
Kuule Indrek!Kust sa loed,et mul UUS auto ja et esimesel aastal tükid kukuvad??Ja üleüldse ma ei vingu selle üle,et auto laguneb vaid,et...ah mis ma siin vaidlen,kes saab jutu mõttest aru see saab,kes ei saa,see....
 
nõus indrekuga 20. jaanuar 2004, kl 14.00
need hundaid,kiad,daewood ja värgid- need ei kõlba kuskile...teadagi kuskil jaapanis kokku pandud odava tööjõu abil,pole ime et lagunema hakkavad. Saan aru küll kadrike,et teeninduses olid mehed nadikaelad ja ei teinud oma hooldust korralikult, aga pole ka normaalne et auto niiviisi lagunema hakkas?! Aku peaks 3 aastat küll pidama,samuti piduriklotsid ei tohiks lühikese ajaga pudenema hakata,smaa rattalaagritega! Ju siis oli ka auto ise saast,kuna nii jamad jupid juurde pandud. Iseenesest pole mul endal nende japsi autode vasti midagi,odavamad kui teised, enamasti naistekad saab sootsalt. Aga endale ei ostaks eluilmaski! Saksa auto on ainus auto millega mina sõidan,palju vastupidavamad ja just põhjuamaalastele mõeldud! Küll kallimad,aga lõpuks läheb ka saasta auto remont sama kalliks kui normaalne auto ostes.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!