Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
liisingu katkestamine
 
auto 01. jaanuar 2004, kl 18.52
On kellelgi kogemusi ,sellest kui auto liising on õlgadel aga raha saab otsa(ilma tööta jäämine jne) ja maksta pole ,et mida teha ??
 
irina 01. jaanuar 2004, kl 19.11
auto maha müüa, aga see võtab aega. sellepärast mine käi liisingufirmas ja räägi mure ära, saad ehk mingi kokkuleppe. oma raha sa tagasi muidugi eriti ei saa. finantsiliselt kasulikum on leida eraisikust ostja, kes liisingut edasi maksaks. liisingfirma teeb sulle tõenäoliselt üsna niru pakkumise, aga informeerima pead neid ikka, muidu pärast jama.
 
kadrike 01. jaanuar 2004, kl 20.53
Mine liisingfirmasseja räägi probleem ära-onju niisugusteks puhkudeks mitu varianti,näit.maksepuhkus;liisingperioodi pikendamine,mis toob kaasa väiksema kuumakse.Autot liisingule küll tagasi anda ei soovita,oled ju siis päris kopsakast summast ilma.Ära heida veel meelt,mine ja räägi kindlasti oma probleemist.
 
GM 20. jaanuar 2004, kl 23.19
Kõige parem kui saad auto kellegile ära müüa, kasvõi suht odava hinnaga. Järgmine variant on auto ära müüa kiirmüüghinnaga samale firmale kust ta uuena ostsid. Sel juhul saad auto eest vähemalt 15% alla turuhinna. Kindlasti ei tasu ootama jääda mis juhtub, kuna siis oled ilma nii autost kui juba tasutud liisingmaksetest, ilma et ise käest ära võetud auto eest enam sentigi saaks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!