Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Auto remont.
 
targutaja naine 21. jaanuar 2004, kl 14.09
Meie muidu vastupidava auto kere kipub roostetama. Juba üsna suured roosteaugud on poritiibadel ja külgedel. Läksime mehega vaidlema millal oleks õige aeg autol ära vahetada poritiivad (uued juba olemas) ja auto üle värvida. Mina arvasin, et ootame kevadeni ja siis enne auto ülevaatust (aprillis) laseme need remonditööd ära teha. Mees aga tahab kiirustada ja kohe ära teha. Mina arvasin, et las talvine soolasegune lumi "sööb" veel seda vana roostet ja kui on lumi sulanud, et siis oleks õige aeg (sool ei kahjustaks värskeltremonditud autokeret). Tema aga ütleb, et sool hakkab kahjustavalt mõjuma autole alles siis kui väljas on alla -5 kraadi ja et nagunii jääb see sulamise aeg selle aja sisse kui auto "peaks" olema juba ülevaatuseks korda tehtud. Mida arvate teie, millal oleks mõtekas auto remonti viia?
 
vxcvzcc 21. jaanuar 2004, kl 14.55
vahet põle. Nüüd saate tead kelle jalas püksid on (kelle loogika peale jääb) :-)
 
alu 21. jaanuar 2004, kl 15.08
kui roostes autot tänapäeval veel yldse on mõtet korda teha(töötunni ja värvimise maksumus!), tuleks alustada veel siis, kui neid uusi pritiibu ja värke on veel kuhugi kylge keevitada...s.t et kui kandevkere detailid ja talad on veel läbi roostetamata. mu meelest need ajad on läbi, kus auto taastamist alustati uue põhja ja poolraamide soetamisest...
seega-mõte seda teha kohe, a mitte hiljem võib olla kyll määrava saatusega kogu auto suhtes.
 
h 21. jaanuar 2004, kl 15.54
arvan ka et ikka tehke praegu korda, muidu äkki roostetab teine nii läbi, et ei annagi enam midagi teha
 
nn 21. jaanuar 2004, kl 15.54
mehel sul õigus jah..
 
c 22. jaanuar 2004, kl 13.23
noh, kui auto on nii logu, et kohe kokku kukub, siis tuleb muidugi kohe teha, aga kui asi nii hull pole, on siiski naisel õigus. Pealegi annab ülevaatust terve kuu veel venitada, kui esimese korraga läbi ei lähe, siis juba mai käes
 
targutaja naine 22. jaanuar 2004, kl 20.39
Asi selles ongi, et auto nii logu pole, et vaja kiirustada. Mul kahju lasta soolasel lumel uut remonditud ja värvitud keret kohe rikkuda. Aga noh, mehed ju alati naiste loogikat pilganud.
 
kah naine 23. jaanuar 2004, kl 10.17
kas sa ennast selles auguliseks roostetanud autos halvasti ei tunne, et tahad kevadeni oodata?
Minuloleks küll piinlik sellisega sõita.
 
targutja naine 23. jaanuar 2004, kl 10.38
Eks ikka natuke. Aga need augud pole siiski rusikasuurused ja kannatavd minu mõistuse järgi paar kuud veel oodata.
Hmm, tegelikult olekski oodanud rohkem meeste arvamust.
 
mees 23. jaanuar 2004, kl 14.19
Mida kiiremini ära teha, seda vähem edasi roostetab. Värv on teadagi üks korrusiooni vastani asi. Varsti ainult rooste ja pahtli najal auto koos seisabki.
 
targutaja naine 23. jaanuar 2004, kl 15.22
Plaanis on vahetada mõlemad esiporitiivad, uste juures need roostetanud karbiosad ära lõigata ja uued lasta nende asemele panna ja lõpuks auto üle värvida. Kindel ainult pole veel kas üleni värvida või osaliselt.
Njah, hakkan nüüd ise ka mõtlema, et selle mõne kuuga võib rooste edasi minna ja siis tuleb väiksema tüki asemel hoopis suurem osa karbist ära lõigata. Rahaline kulu ka suurem. Paar aastat tagasi saigi kobrutavad värvikohad vist pahtli abil tehtud, nüüd pole plekitöödest enam pääsu.
 
Bruno Ferrari 28. jaanuar 2004, kl 10.28
Mis aasta ja mis mudeliga on tegu? Palju sellise auto turuhind on? Kas remondihind on talutav võrreldes turuhinnaga? Vastused nendele küsimustele aitavad vastata sinu küsimusele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!