Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Pidurid "vilistavad"
 
H 27. jaanuar 2004, kl 19.31
Tere! Oskab keegi mulle selgitada seda anomaaliat? Nimelt, aeg-ajalt pidurdades kuulen kohutavat "vilinat" tagant vasakult. Auto suhteliselt uus e. veidi üle kahe aasta vanune. Piduriklotse lasin kontrollida, kuid neil polnud häda midagi. Kusjuures vilinat ei kostu igal pidurdamisel ja ka mitte iga päev. Ette tänades
 
Ay 28. jaanuar 2004, kl 15.01
klotsid on liivased või tolmused ja teatud konditsioonid hakkavadki vilistama?! kui järsult pidurada siis põhib maha, sellepärast kogu aeg ei ole ka.
Aga mul on see suvine problem rohkem...
 
ehhee 05. veebruar 2004, kl 12.09
mul ka autol uuena pidurid tegid häält, lasin reguleerida jne, ei midagi...see klotsi kattematerjalist ka sõltub öeldi mulle. nüüd on ilmselt kulunumad ja enam ei vilista:)
 
cha 06. veebruar 2004, kl 13.20
Laagri ehk nn. nimetatud ratta lõtk väike.
 
Sulev 02. märts 2004, kl 16.16
Kuule cha, sul on vist peas mingi lõtk lausa puudu
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!