Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
vaz 2106
 
Külli 27. jaanuar 2004, kl 19.45
Terekest, tahan osta tuttava käest vazi, 84 aasta ja kasutanud vanapaar, mure see, et ajab väheke sinist tossu tagant välja ja üks tuttav hirmutas nii ära, et see pidavat maailma sikside kõige suurem viga olema. Samas jälle, eks hind ole vastav mille välja käin ja ka on olemas endal tuttab remondimees, kes suudaks ka korda teha. Mis siis teha, kas osta või mitte? Ja palju see remont võiks maksma minna?
 
Aivar 27. jaanuar 2004, kl 21.29
Kui vaz nn. suitseb ,siis on kaks võimalust. 1)Heal juhul on klapisääre tihendid läbi. Tihendid maksavad vist pisut üle 100eek-i,kompl.Lisandub vahetus tasu umbes 200eek-i tund ja umbes 3,5 tundi. 2)Variant kolvi rõngad on läbi. See aga on juba palju kallim lõbu.Kõik sõltub sellest mis hinnaga sa selle auto saad ja kas tal kere on korras eriti põhja alt ja külje karbid.
 
juku 28. jaanuar 2004, kl 15.40
Lase tuttaval remondimehel surved silinedrites ära mõõta. Ja saadki tõe teada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!