Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
parkimine kesklinnas
 
maakas 28. jaanuar 2004, kl 12.56
Kuhu, raekoja platsi lähedusse, oleks laupäeva õhtul mõneks tunniks kõige mõistlikum parkida auto? Kui palju see umbes maksab?
 
Ay 28. jaanuar 2004, kl 14.59
vabaduse platsi kõrval Palace hotelli ees on keset teed "ohukolmnurk", kus on ka parkimiskohad peal. peale kella 18st peaks tasuta olema, kuigi alati on hirmus täis. proovida võid. Veel on Pärnu mnt 41A maja ees, see on Kosmose juures ja pole eriti kaugel, bussipeatusest pead l'äbi sõitma.
 
Pikku-G 02. veebruar 2004, kl 11.06
Igal pool kesklinnas on ju peale kuut parkimine tasuta ja laupäeval juba kella kolmest.
 
teine maakas 04. veebruar 2004, kl 11.25
Teeks nii, et kui linnarahvas parkimise eest raha tahab(neil sellega kitsas seal linnas)siis maale tulles maksavad nemad tee kasutamise eest(meil teed auklikud ja sellega probleeme)Peale selle veel bussisõit kah maakale kallim.
 
linnavurle 06. veebruar 2004, kl 00.45
teine maakas -võid @!#$ minna -raha ahnuses võid enda kaitseinglt savisaart süüdistada meie ei maksusta kedagi ja ei maksa ka neid idioodi makse
 
teine maakas--to linnavurle 06. veebruar 2004, kl 10.59
Miks mind kohe saadad? Asja mõte oligi teema ülesvõtmises ja miks mind savisaarega üldse seostad? Pole ta ju minu kaitseingel, pigem kaitseb linnavurlesid.Aga see selleks. Tundub,et vana jäi riigipirukast ilma ja nüüd toimetab linnas, et seal oma riik luua või kuidas? Tundsin ta ex naise venda see ikka ütles, et ta mu pooltobe õemees, nüüd tundub, et päris tobe.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!