Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
liistud autost äraütlemine
 
kapitalirent 05. veebruar 2004, kl 10.50
Tere,
Kuidas pekasin talitama, mida tegema? Sooviksin liisitud autost loobuda, olen küll sissemaksu maksnud 10% ning juba aastakese seda autot liisinud, kuid nüüd mõtlen, et targem oleks sellest loobud. Mida tegema peaksin, kas mina saan oma 10% sissemaksust tagasi või olengi sellest ilma? :(
Kas pean ise selle maha müüma või mida tegema peaksin ?

aitähh juba ette ära kasulike kommentaaride eest.
 
ehhee 05. veebruar 2004, kl 12.02
loomulikult oled sa sellest ilma (see summa on teistpidi jagatud proportsionaalselt sinu kuumaksetesse). kui tahad mingit raha tagasi saada, siis pead üritama auto ise müüa hetke arvestuslikust jääkväärtusest kallimalt (st maksmata maksed + väljaostusumma). sest kasutusrendis auto pole kuskilt otsast sinu vara. ja need igakuised maksed pole mitte nagu laenu tagasimaksed.
 
ehhee 05. veebruar 2004, kl 12.02
ja kui sa oled eraisik, siis käibemaksuga saad enivei vastu pükse.
 
Kalla 06. veebruar 2004, kl 10.28
Inimene räägib ju kapitali- mitte kasutusrendist!
 
müüja 09. veebruar 2004, kl 14.18
Kõige mõistlikum on otsida ostja, kellele see auto maha müüa. Siis on võimalik saada kõrgemat hinda kui näiteks autokauplustesse müüki viia. Tegelikult autokaupl. aitavad sul seda autot müüa ka, aga nad tahavad mingi prosa endale saada. Sa uuri kõige pealt välja, palju sul liisingus jääkväärtus on, siis mõtle, palju sa selle auto eest tahaksid saada, et enam vähem omadega otsapidi kokku saaksid. Muide, mis auto sul on?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!