Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
mis juhtus?
 
mina 18. veebruar 2004, kl 11.01
Nüüd tuleb selline tüüpiline kanajutt aga mure suur. Võtsin hommikul mehe auto ja enne kui olin aknaid puhastama hakanud lülitasin kojamehed sisse. Kuna need olid seal jääs kinni siis ei juhtunud midagi. Puhastasin klaasi ära ja peale seda enam kojamehed ei tööta ? Tegemist BMW 525i 90 aasta autoga. Mille ma nüüd ära lõhkusin ja palju see maksta võiks ? PS! Mees praegu komandeeringus, oleks enne vaja auto korda saada kui ta tagasi on.
 
alu 18. veebruar 2004, kl 11.34
heal juhul kärssas kaitse läbi, halvimal kojameeste ajami mootor...kaitsme uurimisest tasuks alustada.
 
ise ka mutt 18. veebruar 2004, kl 11.56
..ausõna paras..ei näinud, et jääs oli??
 
mina 18. veebruar 2004, kl 12.26
Nägin, et oli ja paras kahh, loomulikult, eks lolluse eest tulebki maksta, nüüd oleneb vaid kui palju. Huvitab mis see kojameeste ajami mootor maksta võiks ?
 
kaader 18. veebruar 2004, kl 14.29
Mhh, vast läks kaitse läbi. Mootor ei tohiks nii kergelt läbi põleda. Samas mina teen küll enda autol kogu aeg nii, et enne proovin, kas kojamehed teevad akna puhtaks. Üsna tihti juhtub, et lume kuhil on liiga suur ja kojamees ei jõua üles lükata. Läheb minut või paar, kui lume ära lükkan ja kojamehed ise vabalt liikuma hakkavad. Ja ei kärsa midagi kuskilt läbi. Tagaakna kojamees on tihti kinni külmunud ja mitu päeva lausa sees olnud ja siis järsku naksti käima hakanud. Vot, nii et ärge parastage midagi siin vaest hädalist.
 
mari 18. veebruar 2004, kl 15.47
Kahlustan ka kaitset. Lase mõnel teadjal (mees)inimesel vaadata. Kaitse ei maksa suurt midagi. Mootor ei tohiks jah nii kähku kärsata. Parastada ei maksa, ikka juhtub,kojamehed võivad ju näiteks ka eelmisest sõidust sisselülitatud jääda...
 
mina 18. veebruar 2004, kl 19.42
Õigus teil siin. Oligi kaitse. Suured tänud nõuannete eest, nüüd kõik korras :)
 
hea 05. märts 2004, kl 13.25
et niigi läks, kalliks ei oleks see mootro puhul ka läinud, alla 500, muide soovitan auto ka välja vahetada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!