Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
algaja autuostja
 
Liivi 25. veebruar 2004, kl 11.32
Palun nõu, millist (marki vm. näitajaid) kasutatud autodest peaks endale muretsema noor naisterahvas, kellel ei ole varem autot olnud. Kursustel on käidud ja eksamid tehtud. Luba käes. Mis oleks hinna alampiir, et auto ikka kõlbaks sõiduks? Tänan, kui keegi vastab.
 
t 25. veebruar 2004, kl 13.14
seda peab küll ise teadma,missugune auto sulle meldib, mis hinnas umbes ja nii edasi. siis saaks täpsemalt nõu anda:)
 
kogenud 25. veebruar 2004, kl 16.04
naisele sobivad on ökonoomsed,kahe uksega,1.4 või 1.6 l mootoriga,Peogeot on pann ära seda osta.Pigem mõni väiksem VW või Nissan või Hyndai Gets on nunnu ja hea.
 
tulehark 25. veebruar 2004, kl 18.22
ostes mõtle ka selle peale,et kas su autole hiljem turgu oleks,kui müümise mõtted pähe tulevad.ja usu mind, esimese kallimaks mineva remondi ajal hakkad mõttes plaani pidama auto väljavahetamisest parema vastu.
 
tt 25. veebruar 2004, kl 18.56
minu esimene auto oli 4 aastat tagasi toyota land cruiser, hea suur ja turvaline. kõik vajalik mahtus ilusti ära, sai reisimas käia ja auto ikka liikus edasi ka. pisikesed autod kohe üldse ei meeldi, esiteks on suurem turvalisem, ruumi on normaalselt ja saab ka linnast väljas käia hästi. pisikesse autosse ei mahu suurt midagi ja kui mootor on ka 1,4 või 1,6 ja seltskond veel peal, siis ei liigu nagu üldse edasi.
eelistan ja soovitan suuremat autot.
hetkel sõidan ise küll mitte maasturiga, auto allroadiga, mis on super auto. nelivedu vali ka kindlasti, siis tead, et kinni jääda ei saa peaaegu kuhugi..
jõudu!
 
Mony 26. veebruar 2004, kl 09.02
Algaja autoks naisterahvale väike toyota corolla... 50 000 krooniga saad juba päris korraliku...
auto küll suurem asi pole, aga odav osta, odav pidada, ökonoomne ja mis tähtsaim - liigub...
algajale paras:)
sakslased suured mugavad, kuid jupsivad ja remonditöökojast remonditöökotta, st. rohkem meesterahvale kes oskab/viitsib mugavuse nimel jännata.
tt nõuanne on muidugi parim variant, aga see eeldab küllalt paksu rahakotti(4wd on kallis ja kulukas).
eks ta nii ole et raha paneb kõik paika, ja see millega ego sõita lubab. a esimeseks autoks ikkagi v2ike japs, saad oma kogemused kätte ja siis järgmist oskad juba oma maitse järgi valida:)

PS! ise vihkan jaapanlasi nende ebamugavuse ja rõveda välimuse pärast, kuid olen sunnitud tõdema et kvaliteet on neil hea...
Võrdluseks: onu corolla, paari aasta peale olid rem kulud 5000 eeq+õli jms. Minu Mercedes, sõitsin aasta ja remondi alla panin 30 000... autod olid sama väljalaskeaastaga!!!
 
Aivar 27. veebruar 2004, kl 19.46
Kui oled algaja javeel naisterahvas?! Soovitan soojalt alguseks WV Golfi või Jetta. Hinnad on soodsad,masinad ökonoomsed ja vastupidavad on nad ka.Ise olen kuue aasta jooksul pidanud kahte jettat ja alles nädal tagasi ostsin abikaasale WV Golf II. V.l.A 90. Endal on Audi 80 ja ma ei kurda.Muideks . Mida rohkem on autos elektroonikat ja muud jama seda rohkem nad ka remondi töökojas käivad. Ise olen vältinud igasugu kompuutritega autode ostmist. Lihtsamad onka töökindlamad.Jaapanlaste riisiraketid pole küll mingid autod.
 
asjatundja 27. veebruar 2004, kl 19.57
kuula kuula siin lollide juttu,ww ja hundai ja teab mis veel.
 
yks 28. veebruar 2004, kl 11.04
Ma samuti suht algaja juht ja ostsin endale honda civicu 1,4 mootoriga. Kuna ma sõidan suht palju linnas ja kaugemale sõite teeme mehe autoga, siis sobib see auto mulle väga hästi. Edasi väikestel kiirustel läheb väga kobedasti...jah maanteel 90 nest 120 peale saada on juba keerulisem...aga nagu eespool öeldud, ta mul linnaauto:D Aga mis põhiline....mu töökoht asub ühes linna ääres, kodu teises ja autot kasutan iga päev ja passin õhtuti ummikutes:D+ trennid jne...ja bensiini läheb ikka kõvasti vähem võrreldes mehe 2,0 autoga. Keskeltläbi 600 kr kuu kui iga päev sõidan. Auto olnud mul nii aasta juba varsti...parandama pole ka veel siiani pidanud...ptui, ptui...
 
kats 28. veebruar 2004, kl 20.40
algajale naisterahvale on küll parim mõni väiksem auto(golf,corolla...)Eriti kui sõidad Tallinnas-tunduvalt kergem parkida.Minu esimeseks autuks oli pisike corolla-viimase peal mõnus sõiduk algajale.Algul mõned küll norisid,aga kui mina alati teised valgusfoori tagant kaugele maha jätsin ja parklas mahtus minu autuke kah igale poole, siis olin hoopis mina tuus !!;o)))
 
mina 28. veebruar 2004, kl 22.06
pole küll algaja, ent pean oma praegust autot ökonoomseimaks, mis mul on olnud. Ka pole selle välimusel viga. Mul on Nissan Sunny 1,7 diisel, valge.
Valge ongi parim värv, need autod on odavaimad ja värvimisega pole kunagi mingit jama, värv alati lihtsalt saadav. Minu auto on 88.a. ja maksab ca 20 000.-

Muidugi võid osta mingi 10-tonnise bemari, aga varuosi lendab küljest, siis võtab nende hind hapniku ikka kinni küll.
 
** 29. veebruar 2004, kl 13.36
osta smarti mini !!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

jumala eest pead ikka ostma pisikese punni, mida nim. naisteautoks ja vaata et punast värvi ka:D

eriti rõve on linnas vaadata neid algajaid, kes istuvad oma väikse punni roolis, iste nii ette kruvitud et nina on juba vastu esiklaasi, siis ise on niii krampis ja hirmus seal roolis ja lõpuks paistab veel, et sellel aOHTLIKUL ALGAJAL liiklejal on laps ka veel autos!
õudne!

ostke endale AUTO MITTE MINGI PUNN, nelivedu ja korralik normaalne auto..

kas teil häbi pole oma pisikese putukaga sõita? minul küll oleks...
 
mann 29. veebruar 2004, kl 22.43
kui oled aastaid sõitnud,siis on küll hea algajaid parastada jahhhhhhh !!!
Aga ütlen veelkord,et minu esimene "punn"corolla(punane muide:-))
oli algaja jaoks viimase peal auto.Praegu on muidugi hoopis mõnusam suurema ja võimsama autoga sõita.Aga eks ole ju parklates näha neid suurte autodega algajaid,kes pargivad 2-e koha keskele :-)))
 
mann 29. veebruar 2004, kl 22.53
osta selline auto mida jõuad ka ülalpidada-arvesta ka varuosade hindu.Mina alguses omaarust eriti koba ei olnud aga ikkagi aasta jooksul oli paar kõksu küll vastu äärekive.Aga millist autot osta seda ütleb sisetunne,kui autosse istud-kas on oma või mitte.See on kõige tähtsam!
 
m 01. märts 2004, kl 16.53
minul praegu corolla 1,6 ostetud 40000 eest ja minu sôiduvajadused rahuldab küll,vaatan paljusid uuemaid marke ja minu arvates näevad paljud neist "punnimad" välja kui minu auto.
Kui pappi palju oleks, sôidaks ka "jeebiga" ringi.Olen enne pidanud 2 vanemat Ford Escorti ja seda küll väga ei soovitaks, kuigi hind soodne.
 
Imestaja 02. märts 2004, kl 13.01

"naisele sobivad on ökonoomsed,kahe uksega,1.4 või 1.6 l "

miks peaks naisele sobima 2 uksega auto? eriti kui naisel veel pere ka on? rahvas peab iga kord istet liigutama,et taha pääseda


soovitaks naisterahvale Nissan Primerat,Almerat.WW Passatit.
 
endine algaja(naine) 02. märts 2004, kl 13.05

mina ostsin algajana endale 2,0 liitrise kasutatud Nissani, 4-ukselise sedaani.Ja väga rahul olin.Remonti tuli vähe teha,japsid suht vastupidavad.
 
ingi 02. märts 2004, kl 13.25
Mina ostsin Audi-80 ja olen väga rahul, ei ole ta väga väike ega suur. Jupid veidi kallimad on, kuid mingis punnis on tõesti vastik olla.
 
nu 03. märts 2004, kl 11.49
mul honda civic aasta 2002, 1.6 igati rahul, läheb normaalselt edasi, raha palju ei võta, katki pole läinud ükski asi. mingi päris väike junn nüüd küll peale ei läheks, aga no parkida võib ju mõnes kohas olla mõnusam. eks igaüks ise teab.
 
ene 05. märts 2004, kl 13.29
Mina soovitan ka uut VW golfi. Hea, vastupidav, ökonoomne ja pole eriti hulu hinnaga.
 
hakunin 07. märts 2004, kl 13.58
Vastavalt vanusele, kui noor neiu siis Toyota Yaris. Saab odavalt kätte ja väga tore auto sõitmiseks. Ylevaatused/hooldused on odavad ja vägagi odav ylevalpidada. Ei tasu lihtsalt kõige väiksema mootoriga osta.
 
ladafänn 09. märts 2004, kl 00.54
osta 5000 eest LADA, kõksu korral remondi kulud väiksed või sõidad mõlgiga edasi. korralikult sõitma õpid siis ostad vastavalt rahakoti paksusele/mehe rikkusele uuema ja parema:)
 
Liivi 09. märts 2004, kl 13.12
Palju tänu! Just naiste soovitus ongi kõige õigem!
 
seila 10. märts 2004, kl 21.01
maitsed on erinevad ja rahakotid on erinevad...Minu esimne auto toyota corolla(1,6 91a punane ja eht naistekas) sai kohe sisse istumisel omaks ,kuigi läksin turule hoopis teist marki autot ostma (millise selle jätaks enda teada)Ja pean ütlema ,et ei kahetse mitte üks raas,tal on kõike välimust,teravust,ökonoomsust.Ja pole need jupid ka nii üüratult kallid!!Kui kunagi paksin veel autot vahetama ,siis raudselt corolla
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!