Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
ring
 
linnast ära 28. veebruar 2004, kl 17.06
kas keegi viitsiks seletada lahti TTÜ ringi liikluse näit.nõmme poole sõites tuleb reastuda parem.poolsele,aga sõpruse poole lähevad vist 2rida st.võib välja sõita mõlemast jne.Mul eksam tulemas,aga tallinna saan tulla alles eksami hommikul.Lihtsalt rahustaks närve st. mõtleks asja läbi.Õppesõit oli nii ammu...Või on närvid pingul,midagi enam ei mäleta.Tänud kõigile kes viitsivad aidata.
 
mag 28. veebruar 2004, kl 21.18
Välja tohid mõlemalt realt sõita juhul, kui ringilt välja läheb 2 rada....kui üks rida, siis ainult äärmisest reast tohid välja sõita. Kui oled sisemises reas ja tahad nõmme poolt ringilt välja sõita siis pead rida vahetama seal, kus välja läheb 2 rida, kui varem ei saa, siis teed ringi peale lihtsalt. Üldiselt eksamineerijatele ei meeldi, kui sa suvalises kohas ringil rida vahetad. Sellega võivad ka sind läbi kukutada
 
vana kala 29. veebruar 2004, kl 00.38
sa vist mõtled,et mis märgid seal on?minuteada läheb ark,i poole ka 2 rida välja.
 
Äsja lõpetanu 29. veebruar 2004, kl 11.07
Kõige lihtsam on meelde jätta, et kohustuslik väljasõit parempoolsest reast on sel ringil ainult Sõpruse pst-le. Tulles Nõmme poolt ja ülejärgmisest välja (Õismäe poole) lähevad välja mõlemad rajad. Ehk siis kui eksami ajal jääb sinu trajektoorile ette Sõpruse pst ots, on targem sisemine rida valida, vastasel juhul tuleb sul sealt välja sõita. Teiste puhul võid jääda parempoolsesse ritta.
Kui eksamineerija ütleb, et kolmas välja, siis tasub end võtta sisemisele rajale ja rada vahetada nii: enne teist väljasõitu suund, võimalusel koheselt reavahetus. Selle pead olema sooritanud teise ehk eelviimase väljasõidu kohal ja koheselt suund välja ja sõit välja.

Sai veidi segane, kuid see on üks loogilisemaid ringe. Täiesti mõttetu reeglistikuga on Õismäe teel asuv ring, kus korraga neli rada tekib. Seda kartsin, sest siiani ei saa aru kuda seal õigem sõita oleks. Teine konks on Õismäe teed mööda tulles, paremalt teist rada mööda otse edasi, kus võimalus on ka ringile pöörata, siis otsesõites peab kindlasti näitama paremat suunda, et taganttulija saaks aru et otse sõidad, mitte ringile ei pööra.

Ja kolmas üüratus on paldiski mnt ring, kus ühe väljasõiduna peab kindlasti arvestama ka bensiinijaama suunduvat teed, et jumala eest seda ära ei unustaks ja suunda varem sisse ei paneks. seal on iga kell ka meeletu traffik, nii et eksida ei ole võimalik.
 
kats 29. veebruar 2004, kl 13.19
Jumal küll-milleks siis liiklusmärgid on.Nad ju näitavad ära kust kuhu välja saab sõita.Ja eksamil jälgi hoolega märkening kui valesti rivistusid ära sahmima hakka,sõida lihtsalt välja sealt kust märk käseb.Midagi ei juhtu-onu ainult mossitab kõrval natike.
ja äkki leiad abi ka http://www.hot.ee/keijoraamat/i
 
ss 01. märts 2004, kl 10.12
kusjuures, käisin just sõidueksamil ja haabersti ringil tehti mulle märkus, et statoli bensiinijaama ei loeta ringilt väljasõiduks, kuigi mulle oli ka autokoolis taotud, et haabersti ringil on viis väljasõitu. eks see siis olenebki eksamineerija tujudest, kes kuidas neid väljasõite seal loeb.
 
K 02. märts 2004, kl 00.02
TPI ringilt saab teiselt rajalt välja sõita ainult Sõprukale ja Ehitajate teele (Nõmmelt tulles ja Mustamäe poole minnes). Akadeemia teele ja Nõmmele minnes saab väljuda ainult esimese raja kaudu.
 
pupsik123 05. märts 2004, kl 11.11
kõige paremini saab seda selgeks kui lähed sinna koha peale ...seisad ja seedid s.t uurid ja jätad meelde neid seletavaid liiklusmärke.
ise kunagi kukkusin eksamil läbi sellel ringil ning peale seda toimisin just nii nagu sullegi soovitan...minul oli sellest vähemalt kasu!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!