Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
naine roolis
 
Mony 17. märts 2004, kl 19.05
Tervist!
lugu selline, et täna oleks kaks korda oma autole uued plekid saanud - hommikul s6itis yx neiu lambist k6rvalteelt mulle ette niiet vaevu vaevu sain m88dap6ikega kokkup6rke v2listatud, ja peale l6unat parklas lihtsalt yks tuli mulle kylge sisse ja vaatas !!!!s6idusuunale!!!!vastupidises!!!!suunas!!!!

kummagil neist ei olnud vahtralehte, mist6ttu algaja apsud ei tohiks olla...

Siit siis palve et PALUN OLGE TäHELEPANELIKUD ja peateele sôites VEENDUGE, et tee on vaba!!!
Vastasel juhul ohustate enda ja ka teiste elu...


PS! mu eesmärk pole siin mitte naisterahvaid sôimata, vaid lihtsalt manitseda tähelepanelikusele!!!! 2 korda yhe p2eva jooksul on juba liig mis liig....
 
t 18. märts 2004, kl 00.02
halb päev sul siis:(

aga samas oleks võimud ka naiste asemel mees olla, ei saa öelda et kõik naisautojuhid on hooletud:)

lihtsalt sul ei vedanud siis täna:(
 
naine roolis 18. märts 2004, kl 23.48
Kuna liigun suht palju ringi siis mul on halbu kogemusi nii meeste kui naistega. Eriti nõmedalt käituvad just mehed kes istuvad takso või kaubabussi roolis. Ja nemad ei saa vabandada end ka kogenematusega. Lihtsalt liiklushuligaanid.
 
m 22. märts 2004, kl 19.24
minul on lehed aga probleem meestega sest on keda kiusata hakkad mööda minema siis lisavad nemad ka kiirust.ja kui saad mööda siis tõmmatakse sinust mööda nagu oleks kiire aga ei siis jäädakse ette ja ei ole kuhugi kiire ja sõidetakse ekstra veel aeglasemalt. olen paljudelt algajatelt seda kuulnud .nii et naised ja mehed on sama sugused aind erinevate vigadega
 
liisbeth 23. märts 2004, kl 10.52
Kasutan seda teemat ja tuletan kõigile meelde:
Ka parklas kehtib paremakäe reegel!!! Ei ole nii, et mina sõidan pikemat ja sirgemat teed mööda ning minul on seetõttu õigus.
 
marju 23. märts 2004, kl 16.49
To liisbeth
Sul on õigus. Parklas kehtib paremakäe reegel. Kuid sa ei saa sõita seal ringi olles veendunud oma õigsuses, kuna 90% autojuhtidest seda ei tea või vähemalt sellega ei arvesta. Ning usun, et ei hakka arvestama ka kunagi. Parklas on ausaltöeldes lihtsam liigelda, kui anda eesõigus pikema ja sirgema raja peal liikujale.
 
valuvelg 24. märts 2004, kl 15.37
naine roolis, auto kraavis!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!