Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Auto parandamine
 
Libika 21. veebruar 2007, kl 13.11
Kas kõik käivad olenevalt automargist vastavas teeninduses või on kellegil äkki soovitada millises universaalses töökojas ja kus Tallinnas saaksin summutit parandada. Muidugi kvaliteet on ka tähtis,kas oskate soovitada?
 
Urmas 21. veebruar 2007, kl 13.41
Kui autol garantii läbi, siis on see suht ükskõik kus sa seda teed. CarStop on selline firma mida julgeksin soovitada ja mis on ka hinna-kvaliteedi suhtelt üsna OK. Sellel kaubamärgil on omad standardid ning igat "mutiauku" nad ome service partneriks ei võta.

www.carstop.ee on nende veebiaadress

Parimat,

U.
 
autoremont 21. veebruar 2007, kl 16.47
www.ahtiauto.ee
 
Au to Juht 22. veebruar 2007, kl 11.01
Ise jagan teenindused kolme liiki. Esimene neist on firmateenindused. Seal peab käima garantiiga. Hiljem võivad need osutuda kalliks ja alati ei pruugi kvaliteeti tagada. Teine liik on tuntud universaalsemad või kergelt spetsialiseerunud teenindused. Neid peab juba teadma sest kõrbemise oht on seal suurem. Odavam hind on see mis sinna meelitab. Komas liik on kohalike tänavate garaašid. Neisse julgen vaid siis minna kui sealseid tüüpe isiklikult tunnen. Siis on ka kvaliteet tavaliselt teada. Ahtiautoga kogemused puuduvad. Carstop kuulub aga kindlasti teise liigi lipulaevade hulka.
Summuti remont on lihtne kuid spetsiifiline töö. Selleks soovitan minna mõnda spets summutite remondiga tegelevasse teenindusse kui autol garantii läbi.
 
J 25. veebruar 2007, kl 23.28
Car Stop ära sinna kindlasti mine vähemalt Tartusse seal keeravad sellise sitta kokku!Töötasin ise seal ja tean mis paska nad keeravad vot!
 
c 01. märts 2007, kl 14.51
Pärnu carstopi kohta küll ei julgeks paha sõna öelda, igati asjalikud sellid.
 
Vb 16. november 2016, kl 00.34
Unustage see carstop. Ei soovita. Googeldage veidi.
Maaks 16. november 2016, kl 09.07
Hädasti oli vaja see 2007a teema ülesse otsida?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!