Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
nu mida selle autoga nüüd teha, palun andke nõu :(
 
liis 15. august 2007, kl 12.58
Lugu on järgmine: ostsin tallinnast auto bmw, ostu-müügi lepinguga, oma kodukohta tagasi sõites selgus, et auto on arestitud ja oma nimele ei saa seda registreerida, andsin asja menti, kuna mulle müüs auto kolmas isik ja omanik maksab kohtutäiturile tonna kuus, siis tal läheb veel kaks aastat enne, kui saab asja makstud, kui ta üldse seda maksab.Kahtlustatavaid ei leitud ja asi lõpetati :( nüüd auto seisab maja ees, septembris saab kindlustus ülevaatus läbi, vöörast autot ma parandama ei hakka, sest võib olla kohtu täitur võtab ära selle auto, müüa ei tohi, palun andke nõu, mida selle autoga nüüd teha. Kas ma varuosadeks tohin selle müüa või romulasse või ma ei tea, palun andke nõu ;(
 
B 15. august 2007, kl 13.19
Kas siis ostu-müügi lepingus pole sees punkti, et omanik või omaniku esindaja kinnitab, et kolmandatel isikutel õigused puuduvad. ja nüüd selgus, et kolmandal isikul on õigus.
see peaks lepingu tühistama ja osturaha sulle tagasi tooma.
 
sass 15. august 2007, kl 15.31
Miks sa nii ostsid?Kui keegi tahab autot sulle müüa siis arkist alustad,vat sealt alustad auto ostuga.seal vaadatakse,kas kere nr.on see mis peab,kas autot saab müüa üldse.Siis lähed panka ja kannad selle summa mis kokku lepitud tema arvele ja juurde lisad,et auto eest.siis sul on näidata palju maksid,kellele maksid ja mille eest maksid.Mul kahju sinust.Kõige paremini JA KIIRESTI SAAB ASJA KORDA kui saadad kandid rahale järele,muidu võid enne teise ilma jõuda kui raha kätte saad.
 
liis 15. august 2007, kl 19.04
aga ma ei tahagi seda raha tagasi, tahan vaid et auto minu nimele saaks.aga kuna ei saa, siis...lihtsalt.Ühtegi kanti ei ole tutvus ringkonnas ;)aga lihtsalt, mis ma teen selle autoga nüüd?
 
qwalda 15. august 2007, kl 19.22
täpse omanikuga suhelnud oled? kuidas tema asjasse suhtub? Kui ta on vaatamata oma majandusjamadele mõistlik inimene võite leida kompromissi ilmselt mingi hea tahtmise juures...
 
liis 15. august 2007, kl 20.43
ta lubab koguaeg ära maksata, et järgmine kuu-järgmine kuu maksab kõik ära, aprilli lõpuks pidi kindlasti ära maksma, aga pole maksnud ju, üks lubaja tüüp on
 
mh 15. august 2007, kl 20.47
kui autot endale tahad j'tta siis pole muud kui las omanik teeb kasutamise volituse notari juures ja sõidad seni niisama kuni aresti maha saab. täpsemalt kuni omanik oma võlad klaarib. kui omanik stabiilselt täiturile maksab siis milleks auto yldse aresti all on? täitur unustanud? arestitakse siis kui omanik pole võimeline maksma või hoidub kõrvale.
 
killu 15. august 2007, kl 21.31
masin on niikaua aresti all st seda ei saa vormistada sinu nimele kui kohtutäitur on oma rahad kätte saanud. mina soovitaks pöörduda kohtutöituri poole - tema arestis, saab ka vabastada. võib olla nii et peale auto on ka muud vara arestitud ja see mis makstud on selle arvekt saaks auto arestist vabastada.

aga jah, tänapäeval see nii käibki et müüakse kaupa, mis panditud ja heauskne omanik saab tünga. või siis kinnisasi, millel hüpoteek peal aga ostja ei taipa seda uurida. kui ok notar siis räägib aga kui ei (nagu liinitöö) siis jääbki nii et ostad korteri, maksad enda pangalaenu aga teine ei maksa ja korter võetakse käest ära kuna hüpoteegi puhul ei sõltu kes omanik on.
 
kas_nii_ei_saaks 16. august 2007, kl 00.19
lase eelmisel omanikul ülevaatus ja kindlustus teha kui need lõppevad... auto kuulub ju sulle (okei sul pole passi mis seda näitaks) aga ostu müügi leping siiski kinnitab auto sulle kuuluvust.
 
milleks nii? 16. august 2007, kl 00.29
saab ise ka ylevaatuse ja kindlustuse teha, seal pole omanikku vaja. kas ostu-myygi leping mitte õigustyhine pole kui arest peal?
 
ärikas 16. august 2007, kl 15.47
auto omanikuvahetus toimub lepingule alla kirjutades, hiljem arkis annad tehingust vaid riigile teada. nii mulle seletati aasta tagasi arkis kui autot ostsin. põhimõtteliselt peaks auto sinu oma olema, kui pole siis myyja on sind petnud ja poliis peaks aitama.
 
rl 20. august 2007, kl 16.50
Üks variant on see, et maksad ise selle võla kohtutäiturile ära. Siis võetakse ka piirang maha ja saad oma nimele ümber vormistada.
Kallis lõbu, aga see on üks variant lihtsalt.
 
arestitud auto 09. märts 2011, kl 14.56
:D müüge mulle auto ja asi lahedatud..ostan arestituid autosi kokku:) mul omad nipid:)

medical.range@mail.ee
 
annely 09. märts 2011, kl 18.15
ega seda üx allani nimeline noormees ei müünud?
 
kle 10. märts 2011, kl 10.31
Issand jumal,no tule ansip appi,vaadake ikka postituse kuupäevi ja aastanumbreid ka!!!!!!!!Nagu jobukari,ausõna.
 
K 03. jaanuar 2018, kl 16.18
Arestitud auto.... kas ostate endiselt kokku?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!