Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Autokool.
 
K. 06. juuni 2008, kl 16.21
tere.
alustasin sõiduõpinguid "OÜ Autosõidus".
sõiduõpetajaks on Eduard Ridal.
kas kellegil on äkki temega kogemusi ? Kuidas õpetab ? iseloom ? närvikava ?
:)
 
jep 06. juuni 2008, kl 16.40
väga hea õpetaja juttude järgi. teeb aabitsale ka selgeks. mu arust seal polegi ühtegi jubedust. ma olen paljudega sõitnud ja kõik olid sümpaatsed ja oma ala armastavad inimesed.

eks mul oli ka päevi kus sõit ei sujunud ja kõik oli paha aga nii on ka kogenud juhtidel - mõni päev lihtsalt ei ole sõidu päev. aga see läheb üle.

edu ja õpi tublilt!
 
jep 06. juuni 2008, kl 16.41
ja see ikka oleneb sinust endast ka mismoodi see klapp sul õpetajaga on. kui ikka ise mölakas oled siis ei tasu teistelt ka midagi siirast loota. aga see on igal alal niimoodi.
 
e.r. 07. juuni 2008, kl 15.27
olen see ,kelle juurde oled suunatud õppima.Tule ja proovi järgi mis inimene ma olen , sest ühele ma meeldin , teisele aga mitte- veregrupid ei sobi kokku. kui ma ei sobi siis saad ju kohe mind välja vahetada.soovitan koguda julgust ja kannatlikust.
 
K 07. juuni 2008, kl 15.44
Ilusasti väljendatud ÜKS näide :
Kui tegin sõidutunnis vigu,siis sain temalt kommentaariks sõidu lõppedes,et ma peaksin kodus vähem seebikaid vaatama ja rohkem õppima.
Ta arvas teadvat,kuidas ma oma õhtuid mööda saadan.Ühesõnaga see mees "oskab" ilusasti öelda.Parem on,kui sa kohe hästi sõita oskad ja vigu ei tee,siis on ta rahul.Ehk...
Või siis muretse endale korras närvid-temal need seda ei ole.
 
jep 07. juuni 2008, kl 20.12
no minul on näiteks hea meel, et mind ei ninnutatud-nännutatud. motivatsiooni peab olema ja kui sellest puudu on siis paistab kõik kräp - õpetaja on närvihaige, auto on @!#$, aegu pole jne jne

minule on sõiduõps sama öelnud - vaatasin tõele silma, võtsin kokku ja hakkasin tõepoolet õppima. ega ta ei solvanud mind - andis märku, et kodus saab ka selle heaks palju teha, et pikalt õppesõidu jaoks raha raiskama ei peaks. teooria oskamine on sõidu edukuse juures kõige olulisem.

jah ma olen selle kooli kõige suurem fänn sest nad minusuguse lojuse sõitma said ja mitte väga pika ajaga
 
õpilane 08. juuni 2008, kl 08.18
Minu arvates on OÜ Autosõidus kõik väga head õpetajad, aga eks iga inimene ole erinev ja kõigil omad head ja vead. Edu õppimisel!
 
otu 08. juuni 2008, kl 15.16
autosõidus on vist kõik väga head õpsid. minu õpetaja oli mart ja olen siiani väga rahul temaga (mul ark pooleli ja käin vahel ikka õpsiga sõitmas veel). eduard pidi olema tõsine mees :)
kui nalja ja naeru ja muud juttu ka tahad rääkida, siis mine mardi juurde. :)
 
kas 08. juuni 2008, kl 20.37
autosõidu omad siin ise reklaamivad ennast? mina selle kooli sõiduõpetajatega rahule ei jäänud. just algajatele (mitte neile, kes illegaalselt autosõidu niigi juba selgeks on saanud) soovitan mõnda väiksemat autokooli.
 
kas-le 08. juuni 2008, kl 21.53
kas sina oledki see, kes pidevalt igas foorumis laterdab "autosõidu omad reklaamivad ennast"?. see, et üks (antud juhul siis sina) rahul ei ole kooliga, ei tähenda, et kool paha on ja peaks ennast ise reklaamima! on sadu õpilasi, kes on tõesti autosõiduga rahul (nende hulgas mina), lepi sellega ja lõpeta oma "originaalse" lause kirjutamine igas võimalikus foorumis.
 
õpilane 09. juuni 2008, kl 10.57
Mina pole küll selle kooli õpetaja ja ma arvan, et kui on hea kool ja head inimesed, siis pole erilist reklaami vajagi, info levib paremini inimeste kaudu!
 
kas 12. juuni 2008, kl 23.05
autosõidu kohta olen mitmetelt kommenteerijatelt nurinat kuulnud. mina nede hulgas ka, jah. kas mul ei ole siis õigust suure ülistuslaulu kõrvale kirjutada, et ma selle kooli sõiduõpetajatega rahule ei jäänud? ma tõesti ei õppinud seal suurt midagi ja ei arenenud seal suurt kuskile. olin täielik algaja ka muidugi.
aga teises autokoolis õppisin palju juurde, arenesin kiiresti edasi.
ma ei tea, mis on teie jaoks hea kool. aga mina leidsin küll autosõidust parema kooli. just sellise kooli, kes täielikke algajaid ja nullist alustajaid ei naeruväärista, vaid suudetakse lihtsalt ja arusaadavalt see "keeruline" autosõit selgeks teha.
 
keegi teine 14. juuni 2008, kl 14.14
to kas
sa arvad et teises autokoolis suudeti sulle midagi teist moodi õpetada.ära looda ,lihtsalt autosõidus on õpsid kõige raskema töö ära teinud ja siis ei ole raske sind mööda nööri sõitma panna
 
kas 14. juuni 2008, kl 21.43
ei ole need autosõidu õpetajad mingit rasket tööd teinud. lihtsalt õpetamismeetodid olid seal teises koolis täiesti teised, mulle sobisid ja minu sõitma said. ja just oli sobiv mulle see lihtsus, mismoodi mu jaoks neid "keerulisi" reegleid seletati. keegi ei vaadanud mu peale ülevalt alla, keegi ei halvustanud. keegi ei istunud tuimalt kõrval ka mõttega, et las aga keerab rooli, mul taksomeeter tiksub.
 
õpilane 16. juuni 2008, kl 12.13
To kas
Ma ei halvusta mitte kedagi, ära valesti aru saa, loomulikult kõigile ei pruugi sobida! Lihtsalt mul endal ka sarnane lugu ja sobiv kool oli Oü autosõit.
 
novot 20. juuni 2008, kl 14.31
kellele ema kellele tütar - mina samuti rahul, et autosõidu valisin:)
 
mileen 21. jaanuar 2009, kl 09.23
Mis autokoolist jutt käib?Kus on parem? Olen oma teooria eksamiga lootusetus seisus.Kooli oma on täiesti kohutav aga ARK lehel olen teinud päris palju teooria küsimusi ja seal max 1 viga 30-st.
Kooli küsimusedon ka jube keeruliselt esitatud ja palju on selliseid küsimusi mida poleks ültse vaja.Plaan on vist uus kool võtta ja kõik otsastpeale teha.Isegi mees ei suuda kooli lehel neid teste teha kuigi tal on load juba ammu käes.
 
mileen 21. jaanuar 2009, kl 09.23
Mis autokoolist jutt käib?Kus on parem? Olen oma teooria eksamiga lootusetus seisus.Kooli oma on täiesti kohutav aga ARK lehel olen teinud päris palju teooria küsimusi ja seal max 1 viga 30-st.
Kooli küsimusedon ka jube keeruliselt esitatud ja palju on selliseid küsimusi mida poleks ültse vaja.Plaan on vist uus kool võtta ja kõik otsastpeale teha.Isegi mees ei suuda kooli lehel neid teste teha kuigi tal on load juba ammu käes.
 
keegi 04. mai 2009, kl 19.28
Kooli teooriaeksam on tõesti jube. Aga selle eest tasuta. Ja seletatakse pärast vead hästi ära. Autosõidu e-autokooli testid on veel 10 korda hullemad, kui koolieksam, vot seal on tõesti ajuvabad küsimused. Selles mõttes on kasulik, et ARKis kulub vähem raha, teooriat juba naljalt läbi ei kuku.

Sõiduõpetajatega on üldse omaette lugu. Esimesel platsisõidul sattus mulle väga normaalne õpetaja, järgmised korrad üks teine, kellega ma üldse rahul ei olnud. Nii et eks see tase kõigub. Samas linnasõiduõpetajaga (Ilmar Riiman) olen ma väga rahul. Väga kergesti solvuvatele inimestele ilmselt ei sobiks, aga mulle on just paras.
 
autojuht 29. märts 2010, kl 00.19
Teooria eksam on neil tõepoolest raske, aga õigusega. ARK-is on ju konkreetselt sellised küsimused, et kui sa oled väsinud, kas sa siis jood kohvi või jätad auto seisma?

See, mis ARK-is on, on pigem naljalugu. Autosõidus vähemalt pead teooria korralikult selgeks tegema. Võin omast kogemusest öelda, et mida selgem teooria on, seda lihtsam on sõit selgeks saada.

Ise OÜ Autosõidus ei käinud ja tegin teises autokoolis kõik teooria eksamid esimese korraga ära, aga autoga sõites ei teadnud ikkagi paljudes kohtades mida teha tuleb ja kellel õigus on vm ning see sai ka ARK-is saatuslikuks.

Peale lõpuks lubade kättesaamist nägin, kuidas sõbranna OÜ Autosõidus õppis ja soovisin, et oleksin ise ka seal koolis käinud. Oleks sõit palju valutumalt selgeks saanud.
 
Autojuht 29. märts 2010, kl 15.36
on ka hakanud ühe autokooli hääletoruks! Kas õpilasi vähe või?
 
Autosõidu 29. märts 2010, kl 15.37
hääletorud tunneb kohe ära. Võiksite õppida pisut peenemale ennast kiitma.
 
Autosõit 29. märts 2010, kl 15.41
ennast kiitmast ma ei väsi!
 
hääletoru 02. aprill 2010, kl 09.48
Ja kui väsin puhkan veidi ja siis kiidan edasi
 
hääletorule 02. aprill 2010, kl 13.47
palju sulle selle kiidulaulmise eest maksti?
 
harry 24. juuni 2010, kl 11.23
õppisin C ja CE kursusel talvel 2010 ning polnud eriti rahul. CE õpinguid jätkan nüüd teises koolis kuna ei olnud võimalik sõidutunde lihtsalt saada!
Endine miilits Eduard Ridal pole just kõige parem sõiduõpetaja. Kui kellegil soov õppida veoauto kursustel siis seda kooli kindlasti ei soovita. Neil on terve eesti peale vaid üks veoauto, mis ringi vurab ning sõidutunde suht võimatu kirja panna! Vestlesin ka selle ettevõtte juhatuse liikmega- Indrek Madariga, kelle sõnum oli selline: Ega autokool ei peagi leidma teile sobivat sõidutunni aega!
Ühesõnaga on äri ajamine selles ettevõttes uskumatu ja tekib tunne nagu oleksid taas aastas 1990.
 
Mutt 11. juuli 2010, kl 03.25
Autosõit on üldse väga normaalne koht, vahet pole missugune õpetaja :)
 
ei ole kellegi hääletoru 27. juuli 2010, kl 20.38
Ise ka "Autosõidus" õppinud. Ütlen seda, et ära teiste arvamuste põhjal kindlaid seisukohti kujunda. Minul oli selline lugu, et sõbranna soovitas üht sealset sõiduõpetajat (hea sõbranna, kindlasti ei tahtnud "käru" keerata), läksingi tema juurde ja absoluutselt ei sobinud. Esimesed korrad tulin koju ja olin pisarates. Siis vahetasin õpetajat. Kokkuvõttes jäin kooliga rahule. ARKis said nii teooria kui ka sõit tehtud esimese korraga.
 
õplane 29. juuli 2010, kl 13.41
Endal tehtud/käsil: B-kategooria, lõppaste ja A-kategooria Autosõidus.

Ridal mulle väga ei sobinud, küllalt konkreetne mees. Samas Ilmar Riiman tundus väga normaalne. Seletas ära, kuidas sõitma peab, mida teha tohib ja mida ei tohi. Ise oli samas rahulik ja ei karjunud. Olen sõitnud ka kolmanda sõiduõpetajaga, kes midagi sõidu ajal ei kommenteeri ja pärast hakkad eksamil mõtlema, kuidas seda nüüd täpselt tegema pidigi.
 
Hei hei 31. oktoober 2013, kl 14.31
Kuigi vana teema siis kerkib see googledades ikka üles... Minu kogemused Autosõiduga siis.

See firma on täiesti oma kasu peal väljas. Kuigi kohustuslikud sõidutunnid on 20, siis alla 35 ei tasu nende arvates rääkidagi... Ehk siis teeni-meile-raha poliitika, sest sõitjad on ju need, kes neile leiva lauale toovad. Ega sõidueksamist läbi ei lastagi, kui neile nii vähe kasumit toonud oled.

Ei tea kuidas seal töötajad omavahel läbi saavad. Estonia puiestee Autosõidu hoones on nii paks ja jube energia...

Ja sõiduõpetajatest veel. Keegi pole kirjutanud sellisest sõiduõpetajast nagu Maksim Demitšev. Väga kiiresti läheb närvi, õiendab, tänitab... Annab igasuguseid ebavajalikke kommentaare. Rohkem juhendamist lootsin talt saada aga seda sai alles sõidutunni lõpus kokkuvõtvalt. Sõitsin temaga mõned tunnid, pooled neist lahkusin autost pisarates.

Sõidutunni aegu on ka raske saada... Enne kui 2 nädala pärast endale peale 15.00 aja saad, oled jõudnud vähemalt viiele õpetajale helistada. Klassikaaslased ka nurisevad.

Eks ole siis. Ei soovita valida seda autokooli, jääb väga pikalt venima.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!