Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Abimees Grupp OÜ - ärge kasutage nende teenust!
 
töömees tegi seina katki.... 29. detsember 2010, kl 19.43
Uskumatu ettevõte on Abimees Grupp OÜ

Seal töötav töömees Jüri, tassis pesumasinat remonditöökotta nii, et tegi kogu mu seina katki. Algul lubas, et parandab või tasub töö eest, kuid nüüd kus hinnapakkumise saatsin, et kogusumma töödel summa x ja tasugu seina parandajale, kes mul seina korda teeks, ära.... ütles Abimees Grupp OÜ töömees, et andku ma asi kohtusse, et teda ei huvita ja raha ei maksa, korda ka ei tee.

Selline on siis suhtumine klienti.

Kusjuures ka Abimees Grupp OÜ juhataja asjast teadlik ja tema arvas, et andku ma siis lugu Tarbijakaitsesse. Isegi fotod on mul olemas, kuidas see Jüri tassib minu pesumasinat, just äsja seina lõhkudes, mis saatsin kohe ka Abimees Grupp OÜ-sse


Uskumatud ettevõtted ja inimesed.

Remonti pesumasinale nad ka teha ei osanud, st 3 korda püüdsid viga parandada, aga nad ei leidnud viga :)))

Seega, ärge kasutage selle firma teenuseid ja eriti töömeest Jüri, kes on seal meister nr.10
 
ÖÖ 31. detsember 2010, kl 01.57
Ilmselt oli sinu vannitoa uks 2cm kitsam, kui pesumasin. Remondimees tahtis sind aidata, vedas masina koos liistuga välja. Nüüd siis oled tark ja nõuad mingi 500- .Ja loomulikult pildistasid ka töömeest töö tegemise juures:)). Nii tavaline kaasajal:) !
 
päev 31. detsember 2010, kl 12.30
Kust öö teab, et pesumasin just vannitoas asus? Ja kui asuski, siis remondimees Jüri peaks olema nii tark, et kui pesumasin õnnestus sinna vannituppa panna, siis õnnestub ta ka välja viia, tuleb vaid uks eest ära võtta. Kuid kui on näha, et jürka ajud seda ei võta, siis selliste jürkade puhul peakski kõigil klientidel olema abimeheks kaamera. Kuna aga jürkad ei osanud ka pesumasinat parandada, siis on tegemist järjekordse Eestis leviva viirusega nimetuse all "ettevõtlus", mis tähendab küll "ettevõtlikke inimesi ettevõtlust registreerima", kuid puudub ettevõtlikkus tööde teostamiseks, ehk siis - ajud ei võta...

Kahjuks sellised "ettevõtjad" ei oska elementaarset viisakust - vabandada. Tark inimene vabandab, heastab kahjud. Rumal ja kasuahne aga püüab igal juhul süüd veeretada teisele.
 
töömees tegi seina katki.... 01. jaanuar 2011, kl 22.13
Sulle - öö....

Sein ei ole katki vannitoas.
sein on katki esikus-trepihallis, kus töömees trepist alla tulles lõhkus seina.
Töömess oli enne 3 kodra käinud ja ühe korra juba selle pesumasina ka remonditöökotta viinud, seega teadis mis olukord on ja kuidas trepist masinat alla viima peaks - ikka kahe mehega, mitte nii et seinad katki ja trepiastmed ....

Kusjuures töömees jüri ei osanudki pesumasinat parandada.proovis seda teha 4 korda ja ikka ei midagi. Vot nii targad töömehed on Abimees Grupp OÜ-s

arvad, et 500-ga saab seina korda, eksid!
 
Aire 02. jaanuar 2011, kl 01.23
Seal parad jopskid koos, kunagi pöördusin telefonitsi ühe väikse probleemiga nende poole. Kohe kukkusid kaagutama, et infot nad ei anna, sest see on nende töö ja nemad jäävad leivast ilma jne jne. Saatsin nad p.sse ja tundub, et sinna nad on omadega nüüd jõudnud:)
 
Kristina 21. mai 2019, kl 13.36
Samasugune ülihalb kogemus. Töömees nimega Jüri Tahk pidi tulema meie pisut rikkis külmikut vaatama (kapp ei läinud päris külmaks, jäi 10-11 kraadi peale), kuid kõigepealt ei ilmunud kokkulepitud ajal kohale, ehkki keset päeva sai tema pärast mitu tundi vabaks võetud. Helistamise peale teatas vaid, et tuleb võibolla tunni pärast. Kui lõpuks ilmus, siis vaatas külmiku üle ja ütles, et kolme päevaga saab korda. Siis hakkas asi venima, meie korduvate helistamiste peale ei antud mingit infot. Kui nädal oli möödas, sii teatas, et see kapp ei tööta ja läheb utiili. Imestasime, kuidas siis nii, enne ju täiesti töötas, ehkki pisut halvasti. Selle peale ütles tüüp lihtsalt, et kapp ei ole enam töökõlvulik ja kõik.
Kui helistasin Abimees firmasse, et küsida, kuidas on võimalik, et nad sellise vastutustundetu soss-sepa telefoni inimestele jagavad, siis teatas seal üks ülbe tooniga Karmeni-nimeline vastuvõtja, et pole nende asi, see Jüri ei töötavat neil vaid olevat alltöövõtja. Ja jagavad aga inimestele tema numbrit edasi!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!